Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek létezik örök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik örök szerelem? Még ha csak plátói is?

Figyelt kérdés
évek óta szerelmes vagyok egy srácba. mióta az eszemet tudom, barátok voltunk, együtt nőttünk fel. aztán egyszer csak arra ébredtem, hogy teljesen bele vagyok zúgva. nem lett az egészből semmi, ő nem vett észre én meg nem mertem megmondani neki, mert a barátság is jobb volt a pofára esésnél. aztán elköltözött és már nem találkoztunk olyan gyakran, ma már évente 1-2szer látjuk egymást. de még mindig nem tudtam elfelejteni. pedig próbáltam, más fiúkkal ismerkedtem, de nem lett egyikből se komoly, valami mindig visszatartott. aztán egy idő után már nem gondoltam rá, már azt hittem túl vagyok az egészen de nemrég újra találkoztunk, rengeteget beszélgettünk és újra előjöttek az érzések. mindez 7 éve kezdődött és nem tudom, hogy tényleg szeretem vagy már csak megszokásból megy mert nem találok mást?
2013. ápr. 2. 17:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
9. válaszoló ez a kis történet olyan filmbe illő :) van egy olyan érzésem, hogy én is valahogy így fogok járni. remélem azért nekem is lesz unokám, akinek elmesélhetem ugyanezt :D
2013. ápr. 2. 19:11
 12/14 anonim válasza:
100%

Az érzések, az érzelmek mind az ember specifikumai. Ha belátjuk hogy az ember alapvetően önérdekű(és ez most nem az ember ellen szól), akkor elfogadhatjuk azt is, hogy a szerelemre, szeretetre szüksége van. Szép, becses érzés a szerelem, de az ember természetéből fakadóan nem stagnálhat.

A szerelem benned van, tőled ered, nem a másikból fakad, így amíg vágysz arra hogy szeresd, szeretni fogod. Nem fogsz felejteni, de belehalni se. :)

2013. ápr. 8. 23:50
 13/14 anonim ***** válasza:
..persze létezik örök szerelem,hófehér maseratival,és végtelen bankszámlával,én már megtaláltam őt!
2013. máj. 14. 20:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Én nem tudom hogy van e vagy nincs de most úgy érzem nincs ilyen dolog annyi szörnyű kapcsolat van meg a hogy végződnek
2013. máj. 21. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!