Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok, ha egy lány után...

Srácok, ha egy lány után megfordultok, akkor teszik nektek?

Figyelt kérdés

Vagy mikor fordultok meg egy lány után?

És van úgy, h csak akkor, amikor a lány nem látja már?

2014. ápr. 12. 19:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
akkor fordulok meg csajok után ha nagyon jó feneket látok jó lábakkal! szóval elég valószínű, hogy ily módon nem a megvetésüket mutatják ki a férfiak, sokkal inkább a tetszésüket.
2014. ápr. 12. 21:40
 12/12 A kérdező kommentje:

már túl vagyok a serdülésen egy ideje :)

Hát igen, hiába a divat, az nem azt jelenti, hogy szép is amit felvesznek sokan. Pl pár éve az ülepes gatyát hordták, most a térdig érő lenge hosszított pólók a menők, nekem egyik se jön be, ... szóval igen, az hogy vki követi a divatot nem jelenti, hogy szépen is van felöltözve vagy nőiesen. Bár én most is inkább különc vagyok ilyen téren, mert nem feltétlen a divathoz van igazítva a ruhatáram, szóval ami nem tetszik épp a sláger ruhák közül, azt biz senki kedvéért nem venném fel.

Mostanában egy max 8cm-s magassarkú szoknyával, egy kicsit elegánsabb felsővel, van egy elegánsabb kiskabátom, ha esetleg hűvösebb lenne.

2014. ápr. 13. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!