IvEr kérdése:
Fiuk! Volt már olyan hogy talalkoztatok egy lannyal es a talalkozo utan azt vartatok hogy a lany irjon ratok? Vagy nem mertetek rairni?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 12. 18:24
1/7 anonim válasza:
Ki az a h lye f szzopó aki nem mer ráírni 1 lányra? O.o
2/7 anonim válasza:
első válaszolónak : a fiúk 60% . kérdésedre a válasz :D
3/7 anonim válasza:
Nem vártam, hogy a lány írjon. Egyszer volt olyan, hogy találkozó után nem igazán éreztem úgy hogy nagyon vonzana az illető és 1 napot gondolkodtam rajta, hogy hogyan legyen tovább. Utána megbeszéltünk mindent.
4/7 anonim válasza:
2-3 randi után elvárom hogy a lány írjon.
Legalább ennyi érdeklődést tanúsítson ha futok utána.
Ha ő is akar akkor tegyen meg ennyit..
18/F
5/7 A kérdező kommentje:
es ha en irok az nem olyan mintha en futnek utana?
2014. ápr. 12. 18:50
6/7 anonim válasza:
lassan itt van mááár a tavassszi szüneet! vár a húsvéti nyusziiii, nyuszinyuszi mikk makk makk, jön a nyuszi mikk makk makk, megharapja a répááát a nyúúúúl és tojik egy tojááást! mikk makk makk
7/7 anonim válasza:
Te még ne akarj kapcsolatot.Légyszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!