Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok, ha egy lány után...

Srácok, ha egy lány után megfordultok, akkor teszik nektek?

Figyelt kérdés

Vagy mikor fordultok meg egy lány után?

És van úgy, h csak akkor, amikor a lány nem látja már?

2014. ápr. 12. 19:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Valószínű!Ezért fordulok utána.
2014. ápr. 12. 19:58
 2/12 anonim ***** válasza:
Én azok után fordulok meg akit helyben megdugnák.
2014. ápr. 12. 19:59
 3/12 anonim ***** válasza:

hát mivel a lány előre fele megy és közben valószínűleg nem hátra néz így nem veszik észre

és igen akkor fordulunk utána

2014. ápr. 12. 19:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Igen akkor nagyon bejön és a lehető legtovább nézem, hogy minél jobban belégessem a memóriámaba, hogy lehetőleg sokáig emlékezzek rá.
2014. ápr. 12. 20:00
 5/12 anonim ***** válasza:
76%

ez egy olyan szintű kérdés, mikor egy fogyatékos megkérdezi; hogyha cukrot rakok a teába akkor édes lesz??

nem bammeg, sós...

2014. ápr. 12. 20:01
 6/12 anonim ***** válasza:
aha
2014. ápr. 12. 20:02
 7/12 anonim ***** válasza:
egyértelmű nem?
2014. ápr. 12. 20:09
 8/12 anonim ***** válasza:
A válasz az, hogy igen, tetszik, de ebből véletlenül se vonj le többet, mint ami. Viszont ha megnézlek, te látod hogy megnézlek és én is tetszem neked, valahogy jelzed is, akkor az jó alap lehet egy konvencionális ismerkedéshez.
2014. ápr. 12. 20:14
 9/12 A kérdező kommentje:

Nem vagyok fogyatékos, de eddig nem fordultak meg utánam azok a srácok, pasik, akik mostanában megnéznek

Egy stílusváltás ennyire hatásos lett volna? Belső késztetés miatt váltottam sportcipősről elegánsabbra

2014. ápr. 12. 20:14
 10/12 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

Meglehet, hogy a stílusváltás ennyit hozzáadott.

Ne tudd meg, hogy mennyire igénytelenül tudnak kinézni a lányok(és nem úgy értem, ahogy egy hajléktalan kinéz). Képzeld el mondjuk ezt a ma divatos nő trottyos gatyát vagy a tréningfelső cicanadrág kombót. Ha ezek után felveszel egy nőiesebb valamit, ami azt jelzi, hogy te valóban azt szeretnéd, hogy nőként lássanak meg téged a megszokott nemtelen-állampolgár-objektum helyett, szinte csodákat láthatsz.

Az is lehet, hogy csak simán serdülsz(ntom mennyi vagy) és ha itt-ott kerekedni kezdtél, akkor ezt így hálálja meg a férfivilág :)

2014. ápr. 12. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!