Srácok, ha egy lány után megfordultok, akkor teszik nektek?
Vagy mikor fordultok meg egy lány után?
És van úgy, h csak akkor, amikor a lány nem látja már?
hát mivel a lány előre fele megy és közben valószínűleg nem hátra néz így nem veszik észre
és igen akkor fordulunk utána
ez egy olyan szintű kérdés, mikor egy fogyatékos megkérdezi; hogyha cukrot rakok a teába akkor édes lesz??
nem bammeg, sós...
Nem vagyok fogyatékos, de eddig nem fordultak meg utánam azok a srácok, pasik, akik mostanában megnéznek
Egy stílusváltás ennyire hatásos lett volna? Belső késztetés miatt váltottam sportcipősről elegánsabbra
8-as vagyok.
Meglehet, hogy a stílusváltás ennyit hozzáadott.
Ne tudd meg, hogy mennyire igénytelenül tudnak kinézni a lányok(és nem úgy értem, ahogy egy hajléktalan kinéz). Képzeld el mondjuk ezt a ma divatos nő trottyos gatyát vagy a tréningfelső cicanadrág kombót. Ha ezek után felveszel egy nőiesebb valamit, ami azt jelzi, hogy te valóban azt szeretnéd, hogy nőként lássanak meg téged a megszokott nemtelen-állampolgár-objektum helyett, szinte csodákat láthatsz.
Az is lehet, hogy csak simán serdülsz(ntom mennyi vagy) és ha itt-ott kerekedni kezdtél, akkor ezt így hálálja meg a férfivilág :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!