Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha valaki huszon vagy harminco...

Ha valaki huszon vagy harmincon vagy negyvenvalahány éves, a munkahelyén nincsenek csajok mert mondjuk fizikai melót vagy kis cégnél dolgozik, és mondjuk közepes külsővel rendelkezik, az hol és hogy csajozzon?

Figyelt kérdés
A neten a jó csajok nyilván a jóképű embereket veszik emberszámba és kiszórják az átlag pasikat hisz csomó szűrési lehetőség van, discoba a külső számít leginkább és csak menő szépfiúk csajoznak be, egyetemi kampuszon nyilván nem jön be az iskolai végzettség miatt, a bolti eladó plázacicák meg egyértelműen a pénzre mennek. Leselkedjen az ember a középiskolák előtt és ott 17-18 éves lányokat szólítgasson le, vagy mi?
2014. ápr. 9. 22:24
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

"Nem bebeszélte magának, hanem egyszerűen nem voltatok egy szinten. Egy egyetemi diploma és egy szakmunka nem egy szint, ez nem egy szubjektív dolog hanem tény. Te vagy itt az, aki az ennyire egyszerű dolgokat sem tudja felfogni."

- Nem egy szint végzettségben, de emberileg nem ez a döntő. Márpedig nem munkában kell egyszinten lennem vele. Nem akarok állszent lenni én is megnézem a másik munkáját, papírjait de ha egyébként szeretek valakit és öszeillünk ne adj isten vele képzelem el az életem nem érdekelne ha pl csak érettségije van. És erre (kapcsolatra) megadom az esélyt ha azt látom hogy egyébként rendben van. Kérdező te vagy az aki nem fogja fel amit írok. Lehurrogsz minden ötletet sorolod a kifogásokat amik ha nem is kitaláltak minimum vitathatóak. Külső szemmel nézd át a válaszaidat és tedd fel magadnak a kérdéset, ha nő lennél kellene neked ilyen pasi mint a kérdező. Mert őszintén én csak terelést és felelősséghárítást látok a válaszokra adott reakcióidban. Ezek nagyon nem vonzó tulajdonságok, ha a külsőtől és egyebektől elvonatkoztatunk ezen tulajdonságok miatt én kapásból alkalmatlannak találnálak egy komoly kapcsolatra. Persze ezt csak az itteni válaszaid alapján írom mindenféle más ismeretség nélkül.

2014. ápr. 13. 22:19
 32/39 Noydra ***** válasza:

Felesleges beszélned neki bármit is utolsó, úgysem érti meg.

Kit érdekel egy kapcsolatba a másik végzettsége?

Meg mi az, hogy nincs köze a csajozáshoz annak, ha új embereket ismersz meg?

De tudod mit, nyomorogj csak tovább, aztán várj a csodára. Az ilyeneken még az se segít...

2014. ápr. 13. 22:56
 33/39 A kérdező kommentje:
A végzettség az ember társadalmi státusza. Ti ketten maradjatok csak akkor azon az agyi szinten, hogy politikusnők meg mindenféle popsztárcsajok is fizikai munkás férfiakkal fognak tömegesen járni mert "nem a munkában kell egy szinten lenni vele" meg mert "összeillenek", ha ennyire alacsony, tinédzserszerű realitásérzékkel rendelkeztek. Ennyire álomvilágszerű semmi realitásérzéket tényleg nehéz nem lehurrogni, és még a másik a hülye. Meg a második arc is, aki szerint az hogy valakivel elmegy sportolni, az garantálja, hogy az ember egy mágus a csajoknál, mindenkit ismer, és csak arra vár hogy téged mesebeli hercegnőknek mutasson be.
2014. ápr. 13. 23:28
 34/39 anonim ***** válasza:

Jó, feladom, akkor maradj egyedül. Ilyen hozzáállással még egy prosti is fintorogva menne el veled.

Neked is úgy kéne barátnő, hogy fel se emeled a segged érte.

Még az itteni viselkedésed is szánalmas. Wall of text-eket írnak neked, te meg kiemelsz 3-4 mondatot, és azokat cáfolod, mellesleg krv@ idióta módon.

2014. ápr. 14. 07:27
 35/39 anonim ***** válasza:
Nekem is elegem volt, én leírtam hogy nőként volt már alacsonyabb végzettségű párom és nem érdekelt (mondom úgy, hogy doktorim van) valóban válogatós vagyok de nem munka alapján szelektálok külsőre meg nekem kell bejöjjön nem másnak. Erre a kérdező szerint amit írok annek nincs ralitása? Ember megtörtént, meg a környeztembe is van ilyen nem egy, nem kettő. Végül is úgy látom mindegy mert mondhatok akármit a kérdező ragaszkodik a saját hülyeségéhez és vigig sem gondolja amiket írnak neki. Ilyen buta emberen nem lehet segíteni.
2014. ápr. 14. 08:08
 36/39 A kérdező kommentje:
Létező jelenség a "felházasodás", amikor valaki magasabb státusúval vagy kasztúval köt házasságot, de még az is többnyire csinos szegény nő magányos gazdag férfihoz megy hozzá, és nem szegény jóképű férfi vesz el egy gazdag magányos középkorú nőt, ami jóval ritkább. Annak hogy ezt még egy átlagos kinézetű szegény férfi is meg tudja csinálni, aki sokat dolgozik, annak szinte semmi az esélye, hisz nem is ismer gazdag nőket, hacsak nem postás, villanyszerelő vagy hasonló.
2014. ápr. 14. 14:34
 37/39 A kérdező kommentje:
Meg a bulit is mindenki úgy emlegeti, mint egy barátnőszerző terepet, amikor nyüzsög a fiúktól, általában 4x annyian vannak, mint a lányok. A legszebb legmenőbb pár fiút cserélgetik a lányok egymással, a többi 95% fiú meg csak próbálja a csajok derekát megfogni de elutasítják, vagy max smárolnak vagy elérhetőséget kapnak de másnap már nem érdeklik a lányokat. A nagymenő fiúknak van hogy van több csaja is, vagy hogy egyéjszakázgatnak, míg a többiek meg csak táncolnak és lájkolgatják a lányok fotóit a facebookon.
2014. ápr. 19. 15:23
 38/39 A kérdező kommentje:
Nézd meg a fiúarcokat miközben táncolnak, alig van olyan, talán tízből egy, aki vidám arcot vág, mosolyog vagy nevet. Ezek ott kilencen nem szórakoznak ott, hanem be akarnak csajozni, csak nem tudnak.
2014. ápr. 19. 15:29
 39/39 A kérdező kommentje:
Úgy veszem észre a discoban leginkább a csajoknak az izmos, magas, inges biztonsági őrök jönnek be.
2014. ápr. 19. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!