Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő nem elég szép, nem elég nőies az alakja (legalább közepes mell, kerek fenék), akkor lehet akármilyen a belsője, nőként nem fogják értékelni a férfiak?
ugyan,annyi barátja lehet,amennyit csak akar,még helyes is akadhat simán.
viszont ha egy fiú nem jóképű és nem elég férfias az alakja,akkor bizony nyugodtan kétségbe lehet esni.
Ugyanez a helyzet férfiként. Az átlagos már szart sem ér (saját bőrömön tapasztalom). Üdv a klubban!
ui: Nem mindig a tökéletes az ideális...
Attól, hogy valaki nem 10/10 első ránézésre (mindenki nem is lehet az, ugye), még lehet nagyon jó társ, és ízig-vérig nő. Nagyon fontos a kisugárzás, az intellektus, és az igényesség. Ha csak modell alkatú lányok léteznének meg perfekt kinézetű férfiak, akkor unalmas hely lenne a világ. Én is viszonylag kövér vagyok, de elfogadom így magam, és egyszer majd engem is valaki elfogad. Vannak fontosabb dolgok is a kinézetnél, csak fiatalon még nem azok dominálnak.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!