Ha valaki huszon vagy harmincon vagy negyvenvalahány éves, a munkahelyén nincsenek csajok mert mondjuk fizikai melót vagy kis cégnél dolgozik, és mondjuk közepes külsővel rendelkezik, az hol és hogy csajozzon?
Edzőteremben is leselkedjek hogy mikor végeznek az aerobiccal a lányok? Meg ha fizikai munkát végez az ember utána megnézem hogyan megy még utána edzőterembe. Ha szerinted ez csak egy kifogás akkor menj el nehéz fizikai munkát végezni 8-9 órát, aztán majd nézlek hogy hogyan gyúrsz még a kondiban csak azért hogy utána leselkedhess hogy az aerobicon mikor végeznek a lányok, és megnézem kidöglött arccal milyen jót és főleg miről beszélgetsz velük.
"Egyetemi kampuszon sem biztos hogy leszólnának." Szerinted hogy működik az élet, közgazdász csajok meg felsővezetők, tanárok, ügyvédek, orvosok fizikai munkásokkal járnak? Aki egyetemet végez az nem jön össze mindenkivel, hanem egyetemistákkal meg végzettekkel. Csodát mindig el lehet képzelni, meg ellenpéldát mindig lehet találni, de a világ nem úgy működik hogy a paraszt odamegy a földesúr lányához és elveszi feleségül.
Onnan hogy pl én járok edzőterembe (nem nem aerobicra, mellesleg úgy tűnik közelébe se voltál még edzőteremnek ha szerinted csak arra járnak ott csajok). Diplomás vagyok de volt már érettségivel rendelkező pasim, persze probléma volt, neki, én nem csináltam volna ügyet belőle. Azóta mondjuk én is inkább tartanám magam a saját szintemhez, nem kell még egy állandóan kompenzáló pasi.
Plusz kinyitom a szemem és nem csak diplomást látok diplomással. A kifogásos részt meg fenntartom mást se csinálsz csak az itt felhozott ötleteket cáfolod folyamataosan. És igen fizikai munkás ismerőseim is vannak mégis el tudnak menni futni. Akarás kérdése, én is sokat dolgozom de rá tudom venni magam az edzésre. Kérdező úgy gondolkodsz mint egy kamasz. Szerintem rád is igaz az ami az itt panaszkodó legtöbb srácra, saját magatok legnagyobb ellenségei vagytok de sose ismernétek be hogy veletek is lehet hiba.
"saját magatok legnagyobb ellenségei vagytok de sose ismernétek be hogy veletek is lehet hiba."
Ezeket a degenerált mondókákat is nem tudom honnan veszed. Miért ellensége akárki magának aki segítséget kér hogy javítson az életén?
Ti is szétmentetek, nehezen működik a kapcsolat pedig ő biztos sokkal átlag feletti kinézetű volt ha egy egyetemre és sportra járó lányt fel tudott szedni. Akkor mit reméljen más?
Ha minden ötletet lehurrogsz, mi értelme kiírni a kérdést? Ki akarod sírni magad?
Ne azért járj pl. focizni, mert ott nyüzsügnek a csajok. Mindenki tudja, hogy ez nem így van. Építs új kapcsolatokat, szerezz új barátokat, és járj el velük szórakozni. A legnonamebb kocsmában is vannak nők, csak nem putriban kell keresgélni. Elég ha van egy csajozós ember a csapatotokban, és máris van valaki, akivel odatudsz menni a lányokhoz. Na meg azt se szabad elfelejteni, hogy szinte minden férfinak van nő barátja, ismerőse, akit bemutathat neked.
Ha csak a mókuskereket nyomod, igen, nehéz lesz barátnőt találnod. Ne mentegetőzz, ne szólj le minden ötletet, hanem próbálj ki párat.
A "leselkedés" meg egyeltalán nem gagyi dolog, ha kulturáltan csinálod. Ez is csak egy hülye kifogás a részedről. Kiszemelsz magadnak egy lányt, és odamész beszélgetni. Ennyi. Ez nem bunkóság, vagy gyökérség, rengeteg kapcsolat kezdődik így. Azt most most megmondom, hogy páran lefognak koptatni, de hacsak 20-ból 1 nő leáll veled beszélgetni, az is fejlődés.
A szöveged alapján tipikusn az az ember vagy, aki 2-3x megpróbált nőzni, elment egy szórakozóhelyre azzal a gondolatmenettel, hogy "Most akkor én itt egy párkapcsolatot fogok kialakítani, ha nem jön össze, a nőkkel van a baj."
Megsúgom, kevés olyan ember van, akár jóképű, akár nem, aki hosszú és tartalmas párkapcsolatot talál egy éjszaka után a discoban.
Ez úgy megy, hogy kavarsz valakivel, beszélgettek, telefonszámot cseréltek, és folytatjátok a dolgot.
Az önbizalmad is tornászd fel, ha jelentős változást akarsz.
"Ezeket a degenerált mondókákat is nem tudom honnan veszed. Miért ellensége akárki magának aki segítséget kér hogy javítson az életén?
Ti is szétmentetek, nehezen működik a kapcsolat pedig ő biztos sokkal átlag feletti kinézetű volt ha egy egyetemre és sportra járó lányt fel tudott szedni. Akkor mit reméljen más?"
Leírom olyan egyszerűen ahogy csak tudom, hogy megértsd. A saját felfogásod miatt vagy önmagad ellensége.
Szétmentünk igen, az ő hülyesége miatt mert ugyanolyan kishitü volt mint te, bebszélte magának hogy nem vagyunk egyszinten, egy darabig kűzdöttem aztán hagytam a francba. Te (úgyanúgy) azt feltételezed, hogy sokkal átlag felettinek kellett lennie ehhez (erre nehéz nem sértően reagálni, az én izlésem amúgy is eltér az átlagtól, jócskán, a barátnőim nem látták jóképűnek csakhogy nekem az számít én milyennek látom). Te saját megad helyezed hátrányos pozícióba, ha te magad se hiszed hogy méltó vagy egy nőhöz mégis mi vonzza őket benned?
Te annyira buta vagy, hogy azt sem fogod fel, hogy ha belépsz valahova, vagy csinálsz valamit, ahol emberek vannak, onnan tudsz ismeretséget szerezned.
Tudod, barátkozol, bekapcsolódsz és új embereket ismersz meg.
De neked az egész hozzáállásod és rinyálásod egy katasztrófa, szóval nem is várom, hogy felfogd...
...és járj el velük szórakozni" "telefonszámot cseréltek"
A bulit már említettük, hogy ott max pár szót beszélgetnek az emberek egymással, de igen ritka hogy a nagyon jó külsejű, nagyon népszerű embereken kívül is becsajozik valaki, pláne hosszútávra. Talán lemennek ötszázan, és esetleg egy szépfiú a baráti köréből összejön egy szép lánnyal ennyi emberből meg másnap randiznak. A többieknek meg nem csörög ki a telefonszámuk.
"A legnonamebb kocsmában is vannak nők, csak nem putriban kell keresgélni."
Vannak, általában a barátaikkal vannak és bunkók.
"bebszélte magának hogy nem vagyunk egyszinten"
Nem bebeszélte magának, hanem egyszerűen nem voltatok egy szinten. Egy egyetemi diploma és egy szakmunka nem egy szint, ez nem egy szubjektív dolog hanem tény. Te vagy itt az, aki az ennyire egyszerű dolgokat sem tudja felfogni.
"Te annyira buta vagy... onnan tudsz ismeretséget szerezned."
Te meg írni se tudsz. És itt nem ismeretségről beszéltünk, hanem csajokról. Persze, ha lemegyek sportolni, vagy egy kocsmába tudok ismeretséget szerezni. Hogy jön ez a csajozáshoz? Attól, hogy ismersz ugyanis sportról vagy kocsmából embereket, az nem azonos azzal, hogy buliba is rendszeresen eljárnak, hogy ott még a csajozásban is bennevannak, vagy hogy ismernek egy rakás csajt és égnek a vágytól hogy be szeretnék őket neked mutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!