Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha valaki huszon vagy harminco...

Ha valaki huszon vagy harmincon vagy negyvenvalahány éves, a munkahelyén nincsenek csajok mert mondjuk fizikai melót vagy kis cégnél dolgozik, és mondjuk közepes külsővel rendelkezik, az hol és hogy csajozzon?

Figyelt kérdés
A neten a jó csajok nyilván a jóképű embereket veszik emberszámba és kiszórják az átlag pasikat hisz csomó szűrési lehetőség van, discoba a külső számít leginkább és csak menő szépfiúk csajoznak be, egyetemi kampuszon nyilván nem jön be az iskolai végzettség miatt, a bolti eladó plázacicák meg egyértelműen a pénzre mennek. Leselkedjen az ember a középiskolák előtt és ott 17-18 éves lányokat szólítgasson le, vagy mi?
2014. ápr. 9. 22:24
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

szerintem jókat írtak a többiek. nem csak otthon lehet sörözni a haverokkal, ha barátnőt akarsz, mozdulj ki, ne otthon sörözzetek. keress valami csapatsportot/lépj be valami klubba..

de ha ennyire nem akarsz meglátni semmilyen lehetőséget, és még agresszív is vagy, akkor legyen, neked bizony nincs esélyed sehol az ismerkedésre.

2014. ápr. 9. 23:25
 12/39 A kérdező kommentje:
Kocsmában szinte csak csávók vannak, meg egymással beszélgető barátok, nem egy csajozóterep. Miért, a foci nem csapatsport, hanem egyéni sport? Nem értem miért nincs realitásérzéke itt az embereknek, ti csak a gép előtt ültök és fogalmatok sincs a világról?
2014. ápr. 9. 23:45
 13/39 A kérdező kommentje:
Meg milyen "valamiklubba" lépjek be, ahol vannak is emberek? Légyszíves akkor mutasd meg azt a rengeteg lehetőséget akkor, amit nem látok meg. Írj akkor légyszíves nekem egy listát is a rengeteg lehetőségről! :)
2014. ápr. 9. 23:48
 14/39 A kérdező kommentje:
Egy jóképű vagy gazdag vagy még suliba járó embernek van csak rengeteg lehetősége. Az lehet hogy ezek közül az utcán akadnak párok. Ne csak a menőlegényeket vedd figyelembe akik mennek a plázába délután, hanem mindenkit aki csúnya vagy átlagos külsejű vagy középkorú vagy idős férfi egyedül a kutyájával, vagy aki a munkahelyén van egész nap mert nem gazdag, aztán megy haza, stb. Persze hogy tizesével vannak az ilyen topikok, mert a legtöbb embernek nincs is barátnője.
2014. ápr. 10. 00:06
 15/39 A kérdező kommentje:
Hiszen dolgozik estig az ember, és utána nincsen mindig ereje se pénze még drága klubokba is járni, az olcsókban meg nagyrészt csak idősek vannak így látom.
2014. ápr. 10. 00:10
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, ötletet nem tudok adni, csak azért bátorkodok hozzászólni a témához mert nőneműként én is ugyanezt a problémát tapasztalom. Jó, nekem talán neten könnyebb dolgom van, de ha ezt a lehetőséget hanyagolnám akkor ugyan ott lennék: aki vele egyneműekkel dolgozik, nem jár már iskolába és nincs egy valag pénze hogy bármikor bármilyen programra benevezzen annak zárva van a kör. Az embereknek ilyen idős korukra már megvan a kialakult baráti köre, újakat nem vesznek be maguk közé. Maximum annyit tehet hogy egyedül lézeng a városban hátha... de az emberek ott ugyanúgy tojnak arra, akit nem ismernek. Számomra rejtély más emberek hogy találnak egymásra.
2014. ápr. 10. 00:54
 17/39 anonim ***** válasza:
59%

Jesszus, neked tényleg sose lesz barátnőd!

De nem a kinézeted miatt, hanem mert ilyen a stílusod!

Nagyon nem vagyon normális! Kaptál ötleteket, te meg csak őrjöngsz itt :)

Én írtam a haverok, buli, közös programok . . .

Ebből is látszik, hogy benned van a hiba. Mi is elmegyünk szórakozni, nem is párkeresési céllal, de mégis az ember összeismerkedik más emberekkel, lányokkal is, fiúkkal is. Beszélgetünk mással is, nemcsak a saját társaságunkkal. Ez tök természetes. Ha hozzád soha senki nem szól egy szót sem, akkor nézz magadba.

2014. ápr. 10. 09:09
 18/39 anonim ***** válasza:
74%

"Egy jóképű vagy gazdag vagy még suliba járó embernek van csak rengeteg lehetősége. Az lehet hogy ezek közül az utcán akadnak párok. Ne csak a menőlegényeket vedd figyelembe akik mennek a plázába délután, hanem mindenkit aki csúnya vagy átlagos külsejű vagy középkorú vagy idős férfi egyedül a kutyájával, vagy aki a munkahelyén van egész nap mert nem gazdag, aztán megy haza, stb. Persze hogy tizesével vannak az ilyen topikok, mert a legtöbb embernek nincs is barátnője."

Ettől a gondolkodásmódtól kapok frászt kérdező, neked nem a lehetőségeid miatt nincs barátnőd ezt borítkolom.

Mellesleg ha 40-es az illető ne nagyon szólítgasson le 17-18 éves lányokat. Egyetemi kampuszon sem biztos hogy leszólnának. Az általad felsoroltak messze nem az összes lányt jelentik. Kereshetsz maganak hobbit, kül. klubbok edzőterem stb. lehetőség mindíg van csak meg kell látni.

Te itt inkább csak kipanaszkodod magad meg leoltod a válaszolókat, ha az életben is ilyen a hozzáállásod nem csodálom, hogy enm sok nő áll veled szóba.

2014. ápr. 10. 09:35
 19/39 anonim ***** válasza:
Te a csajozásról már letettél. Látszik a hülye kifogásaidon.
2014. ápr. 10. 12:34
 20/39 A kérdező kommentje:
Beszélgettek, igen, ahogy mindenhol máshol a discoban időnként beszélgetnek pár szót az emberek. Ezzel nem mondtál világmegváltó dolgot. Beszélgetni beszélgetnek, de csajozni csak menő szépfiúk csajoznak be, sőt még azoknak is nagyon nagy a száma akik még úgy sem. Nem azért mert bénák, hanem mert a disco alapból egy fiúdús, kedves lányoktól szegény, hangos zenével beszélgetést csak ritka helyeken engedő hely. Akkor egy átlag kinézetű ember mit lődörögjön ott, ha még a szépfiúk többsége se szed fel ott barátnőt? Meg milyen tanfolyamra járjak akkor ha az ilyen megváltó, sorolj fel őket akkor, járjak egy 150 ezres angol tanfolyamra a csoporttársakra leselkedni? Ne mondjátok hogy én nem vagyok a normális, hogy ilyen tippeket adtok.
2014. ápr. 10. 13:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!