Asdnoname kérdése:
Elrontottam azt a csajt, akivel már kavartam, hogyan hozzam helyre? Többi lent.
Figyelt kérdés
Annyiról lenne szó, hogy egy gyönyörű csaj rámírt 2 hete (16éves vagyok ő 15) facebookon. És azóta voltunk már bulizni is meg minden lesmároltam minden jól alakult, és egyszer voltam még szerelmes tudom fiatal vagyok de volt már 7 barátnőm és ebből 1et tudtam megszeretni, de őt érzem, hogy ő valahogy több lenne mint az összes eddig barátnőm, nemtudom mivan velem énse ismerek magamra, és ez is gáz,hogy tanácstalan vagyok, pedig tudok rá megoldásokat, de félek, hogy azzal nem lesz jobb és inkább rákérdek itt is. Annyi, hogy tegnap a csajjal beszélgettünk facebookon és suliba elborult az agyam, és ha az ideg uralkodik rajtam, de annyira, hogy szétrobbanok akkor nagyon hülye tudok lenni... Bunkóztam acsajjal és hozzá vágtam, hogy: xxx-al lefeküdtél? elkezdi: még ha ismerném, én meg: mert akit ismersz azzal már le is fekszel? és ez nagyon csúnya volt... utána nem is akart beszélni velem, ez tegnap körülbelül reggel 11 körül történt és tegnap egész estig nem beszéltünk aztán küldtem fekvés előtt egy sms-t ahol szépálmokat kívántam neki. Ma reggel írtam neki és kérdeztem, hogy harag van-e és mondta hogy mit képzelek magamról hogy úgy beszélek vele mint egy kutyával meg ilyenek és mondtam neki hogy nem is akarsz beszélni velem és mondta, hogy nem... aztán kérdeztem, hogy felhívhatom-e és mondta igen, ott még bunkóbb volt, hogy nem érdekli őt az egész és nem akar velem beszélni, én meg inkább hagytam és elköszöntem és letettem, de szószerint leugatott... És megbántam a csajt, mert komolyan gondolnám vele igaz még 2 hete kavarunk, de akkoris már érzem, hogy ő más mint a többi...Ez az ötlet jött be ma, hogy felhívom ma este és megkérdem mizu van vele, meg hogy hogy van és a témát nem hozomfel ,mintha semmi se történt volna és akkor hátha meglágyul, ha meg ő felhozza akkor beszélek róla csak normálisan... de félek nem elég. Segítsetek, most mit tegyek? mivel engeszteljem ki, mikor keressem újra, meddig várjak ha kell? Élőbe nemtudunk most talizni, mert kolis és nincs kimenő a héten neki, csak jövőhéten tudunk, meg hétvégén de ő meg másik városba lakik.2014. ápr. 9. 17:23
1/9 anonim válasza:
Sajnos elolvastam kb. a felét.Ne tegyétek, ha jót akartok.
2/9 anonim válasza:
Mondjuk kezdd ott, hogy bocsánatot kérsz...
3/9 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki.
2014. ápr. 9. 17:34
4/9 anonim válasza:
Hát...talán 100 rózsával és csokival kéne megjelenned ahhoz hogy megbocsásson...iszonyú bunkó voltál vele és a csajnak teljesen igaza van!!Szerintem az esélyedet már elcseszted...keress egy másik lányt és vele beszél ember módjára -.-
5/9 Beny_kid válasza:
Hát...ezt jól elcseszted...xd
Ajánlatom: Üljetek, le és beszéljétek ezt meg.Te kérj bocsánatot és mond el neki is, hogy úgy érzed, hogy ő más, mint a többi..Meg érted ezeket..1 fontos:Ne add fel, ne hagyd ott, mert a végén meg majd talán megbánod.
6/9 A kérdező kommentje:
Az vesse már rám az első követ aki még soha se hibázott... Nemkell ilyennel húzni az agyam, mert épp elég, hogy magam ezzel törtetem... ez a mai generáció csak a trágyát látja a másikba ha már valamit elrontott :DDD vicc
2014. ápr. 9. 17:38
7/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy kollégiumba jár és a héten nincs kimenő (nem mehet ki csak cigizni meg ilyenek... ) tehát csak hétvégén tudunk találkozni, de az meg már túl késő lenne szerintem még ma vagy holnap helyre kéne hozni
2014. ápr. 9. 17:40
8/9 Akropusz válasza:
"Az vesse már rám az első követ aki még soha se hibázott..." Lányügyben nem hibázott?? ha erre gondolsz akkor gyere hozzánk és dobom az első követ :D
9/9 A kérdező kommentje:
Jó hagyjuk... aki érti az érti
2014. ápr. 9. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!