Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elrontottam valamit?

Elrontottam valamit?

Figyelt kérdés

Délután utolsò òra után nagy vìgan mentem haveromhoz akinek eggy szintel lejjebb van a tantermük,ès amikor leértem akkor ott ült eggy lánnyal elég meghitten (tegyük hozzá hogy a lányt régebben én is megkörnyékeztem,de nem ment a dolog...)és én oda mentem hozzájuk ,köszöntem.ott voltunk csöndben ,és nemtudtam mit csinàljak.Elmenjek vagy ott maradjak.végül ottmaradtam ,és a lány elment.Lehet hogy elrontottam valamit ? Furdal a lelki ismeret

15/F

15/F

15/L

2014. jan. 13. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen. Elrontottad a napomat. A helyedben szilvás buktát sütöttem volna.
2014. jan. 13. 21:17
 2/5 anonim válasza:

Első :D:D:D:D:D:D:D

De a pisztáciát se felejtsd el a szilvásbukta mellé :D

2014. jan. 13. 21:19
 3/5 anonim ***** válasza:
ejj ejj viktor akkor süsd azt a buktát, mert szereted ;)
2014. jan. 13. 21:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, ketesben akartak beszélgetni gondolom ha nem is személyes dolgokról, de kettesben, te pedig odamentél és ezzel már megzavartad őket. Nekem is volt ilyen, egy haverom rendszeresen odapofátlankodott és nem vette észre magát, pedig nem is normál értelemben vett barátnővel hanem csak "havernővel" beszélgettem, de neki sem tetszett a dolog.

Ha akarod bocsánatot kérhetsz miatta, de ha legközelebb látod őket amikor mennél bratyizni az is megteszi ha intessz a havernak, hogy csövi és inkább sarkon fordulsz, nem zavargálod őket.

2014. jan. 13. 21:22
 5/5 A kérdező kommentje:

Utolsò: köszi , most lelket öntöttél belém :)

elsö:ha kell szilvás bukta akkor csinálok de elfogyott a pisztáciàm :D

2014. jan. 13. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!