Így lenne esélyem a lányoknál?
Elég nagydarab vagyok ezt az elején leszögezném.
Jó megoldás lenne lefogyni,de nem akarok. Mert így is elfogadom magam.(Csak más nem....)
Ha szeretnék egy barátnőt,elég megerőltessem az agyam, és sok pénzt keresni?
Értem ezalatt hogy saját,szép ház. Saját szép,márkás autó. Önállóság. Anyagi függetlenség.
Márkás karóra,öltöny!Stb. A legszebb helyekre elvinni a lányt. Örömmel fizetni a vacsorát stb.
Belsőm : Kedves vagyok,és önzetlen afelé akit szeretek,vagy ő is kedves velem.
Védelmező típus,és ésszerű határokon belül ,normális szinten féltékeny.
A páromnak és a családomnak mindent megadnék.
Soha nem kéne féljenek hogy ma pl: nincs semmi kaja...
Figyelmes vagyok, és elfogadó.
Nem vagyok erőszakos, s amit kérnék hogy szeressen és ne verjen át.
Nem vagyok az a macsó fajta aki megbántja a nőket,mások gyengeségéből sportot űz. Bár akit szeretek azért "vadállattá" is változok ha kell :)
Amit kérnék az egy lány,aki mind1 milyen!
Nem akarok playboy nyuszit, se Hugh Hefner lenni :)
Lehet szegény,gazdag,bármilyen csak kedveljük egymást :)
Na szóval a pénzzel ezt elérhetem ? (+ha ilyen a belsőm)
19/F
"1.)Látszik nem érted, az hogy nagy vagyok levan szögezve. "elég nagy" ezen mit találgatunk?
2.) Pénz... na itt jön a dagiságom előnyként be. Sok a tudásom olyan téren amiből a pénzt megteremthetem. S itt nem kell szorgalom stb. Mert szeretem amit csinálok.Nem utolsó sorban nagyon megfizetik.
3.) Lehet hogy van x nő akinek van mindene. Azonban a másik részének az y-nak nincs.
4.) Érzelmeket akarok, testiség 2.-lagos. Ha már sok a pénz elmehetnék luxus p.-hoz. Aki elfogad ha fizetek,persze többet.
5.) Még mindig azért akarok pénzt hogy időt nyerjek míg valaki megszeret
6.) Én így szeretem magam, és tudom hogy sok egészségtelenség etc. de kiért is változzak? Egy olyanért aki úgy elfogad így nem?
7.) Ha ezek alapok, miért sír annyi nő hogy a párja megveri,megcsalja,éheznek,stb. a gyerekeknek nem jut kaja...."
Lássuk csak:
1. pont azért találgatok mert nem ismerlek ebből kifolyólag nem tudom hogy nézel ki.
2. Sok a tudásod 19 évesen? Bruhaha, az én szakmámhoz 5 év egyetem kellett és mikor kikerült az életebe akkor jöttem rá hogy semmit nem tudok a gyakorlatban. Elárulom ez a többi szakmában is így működik. Majd akkor beszélj ha tényleg meg tudsz keresni annyi pénzt.
3. És te direkt a nincstelenekre hajtasz? El akarod kápráztatni, a pénzeddel, hogy maradjon és megismerje a belsőd, ált jól lehúznak aztán lelépnek azok akik a pénz miatt maradnak. Ha valaki a bélsőd miatt van veled annak bőven elég ha van munkád nem kell milliókat keresned hozzá. mellesleg nekem koránt sincs meg mindenem. Van munkám eltartom magam van hol laknom és van kocsim, de nyilván el tudnék viselni jobb keresetet és jobb lakást stb. nem vagyok telhetetlen de akarok fejlődni szakmailag továbblépni.
4. Érzelmeket akarsz. Velem van baj vagy ez csak szerintem alap?
5. Szánalmas pénzzel elkápráztatni, már a 3-as pontba kifejtettem mik a hátulütői. Ha valaki az értékekre épít az azt fogja hinni, hogy másod sincs csak a pénzed mert ezt tolod a képébe. Akit meg meg lehet fogni pénzzel és marad azt nem fogja érdekelni a belsőd.
6. Cuki hozzállás, csakhogy az embernek sosem másokért kell változnia hanem magáért. És mindnekinél van egy határ vagy én hízhatok 40 kg-t a párom meg fogadjon el ahogy vagyok? Ha meg tudod hogy nem egészséges és ennek ellenére fújod hogy neked így jó az szimplán hülyeség, egyébként tartom hogy lusta vagy esetleg gyáva mozogni.
7. Igen vannak olyan kapcsolatok is, meg vannak jó kapcsolatok is, ne csak az egyik végletet nézd, a legrosszabbhoz képest nem nehéz jónak lenni. De mi a helyzet a legjobbakhoz képest?
Te ki vagy hogy megmond nekem mi a jó?
Honnan tudod hogy milyen értékeket vallok?
ui : az hogy te nem tudtál semmit az 1 dolog. Mindig vannak jobbak, másabbak. Én 5 évet adtam ezért (nem tudatosan) ,és legalább picit vígasztal.
ui : Ha picit is jártas vagy,egy gazdag lányhoz épphogy több pénz kell mint egy szegényhez.
Az hogy én mit akarok,azon más nem változtathat!
Én már csak ilyen vagyok, ezt akarom és kész :)
Ami nem utolsó , ha nem élted át a "dagi" sorsot, úgy ahogy én picit belátóbb légy. Mert ha ismered tudod hogy kb. a 80% fiatal belehülyül , 10% lefogy, 9% kinyírja magát ,1% elfogadja és megszereti
Te ki vagy hogy megmond nekem mi a jó?
Honnan tudod hogy milyen értékeket vallok?
ui : az hogy te nem tudtál semmit az 1 dolog. Mindig vannak jobbak, másabbak. Én 5 évet adtam ezért (nem tudatosan) ,és legalább picit vígasztal.
ui : Ha picit is jártas vagy,egy gazdag lányhoz épphogy több pénz kell mint egy szegényhez.
"Az hogy én mit akarok,azon más nem változtathat!
Én már csak ilyen vagyok, ezt akarom és kész :)
Ami nem utolsó , ha nem élted át a "dagi" sorsot, úgy ahogy én picit belátóbb légy. Mert ha ismered tudod hogy kb. a 80% fiatal belehülyül , 10% lefogy, 9% kinyírja magát ,1% elfogadja és megszereti"
Nem is akarok változtatni, saját véleményt közlök. Ha gazdag lánnyal kezdesz talán nem fogja hanyat dobni magát a pénzedtől.
Én így voltam meg minden évfolyamtársam és az összes egyetimsta ismerősöm amikor kikerültünk az egyetemről. Az élet hozza magával. Azontúl tervekből Dunát lehetne rekeszteni mindenkinél szinte akkor legyen nagy a szád ha meg is valósítod. Véleméynt kérdeztél én leírtam.
Akkor én a 10%-ékba tartozom elég rossz embernek adod be azt a "dagi-sors" dumát pontosan tudom miről beszélek ezért mondom, hogy rossz duma amit levágsz. 70kg-ról mentem le 52-re gimi után egyből és tartom azóta is.
Az meg hogy megmondom neked mi a jó, így nem igaz, csak vannak általános igazságok, pl hogy az embereknek ált. nem jó ha pl influenzásak lesznek úgy a túlsúly sem egészséges, ez tény, nem pedig az én gonosz támadásom ellened.
Amúgy fáradt vagyok itt idealista álmodozó kamaszokkal vitatkozni, megyek inkább lefekszem. Az élet majd igazol vagy cáfol.
Sajnálom ha nem jött le....itt nem terv,nem álom van.
Hanem tudás bizonyos tereken. Amire mondhatni már ellehet állni dolgozni.
Ha picit otthon vagy az informatika világába tudod pontosan hogy mennyi pénz van benne.
S egy szakember aki németül/angolul felsőfokon beszél,nyugodtan lehet építeni.
Nem humán xy irányok érdekelnek!
Reál,rengeteg matek,infó, fizika, elektro, stb.
Mire-Kikre van szükség ma?
Jegyezném meg hogy 5 év programozás imádat(ami manapság még egyre erősebb) magába, keverve a 2 felsőfokon beszélt nyelvvel már egy biztos állás kulcsa.
Még nem is írtam mivan ha ez egy egyetemi papírral megfejelik. Vagy netalán más irányba (mérnöki) átképzi magát .
Jó éjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!