Mit csináljak, ha a korlátozó testi tényezők miatt alig van esélyem a lányoknál?
Figyelt kérdés
Úgy értem nagyon alacsony vagyok, így a legtöbb lánynál esélyem sincs már alapból. Ez rohadtul idegesít, mert lehet épp egy tőlem 5centivel magasabb lánnyal éreznénk a legjobban magunkat, de így esély sincs az ismerkedésre. Nem azt mondom, hogy én kifejezettem a magasabb lányokra bukom, de azért volt már olyan, hogy megtetszett egy magasabb lány és nagyon bosszantott, hogy az alacsonyságom miatt nála sem próbálkozhatok be. De az a baj, hogy a legtöbb lány velem egy magas, viszont súlyban lehagynak egy pár kilóval, mivel köztudott, hogy a lányok hízásra hajlamosabbak, mint a fiúk. A 190centi magas haverom meg könnyen osztja az észt, hogy próbálkozzak midenféle lánynál, persze neki könnyű. Ő bárkit megkaphata csak, mert magas és minden láyn bukik a magas fiúka, sajnos. A magunkfajtát meg lenézik és élből elküldik, nem is kiváncsiak milyen vagyok jellemre. Olyan alacsony lányt, akinek meg nincs pasija szinte képtelenség találni, mivel ösztönösen minden fiú az alacsony lányokat akarja a leginkább megszerezni. Itt is a nagy magasok vannak előnyben mert az alacsony lányok is legalább 180-190centi magas fiút akarna, állati ösztöneik miatt.2013. szept. 4. 21:37
6/13 anonim válasza:
hasonló bajom van nekem is, 170 centi vagyok 20 évesen, kicsit bajságos, de az is tetézi a bajt ráadásként, hogy kb 16-nak szoktak nézni, hiába sajnos én is a olyan hibába estem mint te :\ pedig mindannyian megérdemelnénk egy aranyos kis csajt, aki nálunk alacsonyabb :)
7/13 anonim válasza:
6 Tele van az ország 160 magas cirkáló csajokkal, nem értem, hogy miért nem találtok magatoknak..
8/13 anonim válasza:
Szia, én nem vagyok egy extrém magas nő, 172 centire nőttem. Mégis úgy hozta az élet, hogy csupa olyan pasim volt, akik max akkorák voltak, mint én, vagy alacsonyabbak. Végül a legalacsonyabbhoz mentem hozzá :) Egy fél fej volt a különbség a javamra.
Ha egy lánynak igazán megtetszel, nem fogja nézni a magasságod. Nyugodtan próbálkozz.
Üdv
30/N
9/13 anonim válasza:
erre van az a ondás kis ember nagy bottal jár ;) :DD !! de amúgy sztem nyugottan próbálkozz nincs azzal semmi baj ha magasabb a lány...
10/13 Wadmalac válasza:
Az egyetlen akadályod a gátlásos hozzáállás. Meg nem a plazacsirkéket kell nézegetni, akik párválasztásra csak a szemüket képesek használni, a fülük meg csak a beképzelt majmok hencegésére érzékeny.
Csak külső alapján választani eleve bukott dolog. Csak ennek megértéséhez agy kell. Szóval a terminál-üzemmódú csajokat el kell felejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!