Páwa vs. Rocker? Melyik kelendőbb a mai lányoknál?
egyén válogatja.
De nekem 100százalékig inkább rocker. ez nem azt jelenti hogy csak a rockerek tetszenek, de a "páwák" semmiképpen.
a páwák igényesek? haha xD
inkább olyan kisgyerekek akikkel nem törődtek a szüleik, ezért személyiségtelen, agyatlan bunkók :D
Rockerek:)
Az meg egy csúnya sztereotípia,hogy a rockerek igénytelenek.
Rengeteg ilyen srác van a sulinkban is és mindegyik igényes, rendes.Sőt sokkal rendesebbek,mint a beképzelt páwák akik csak magukkal vannak elfoglalva..
Ha minden pasi páwa lenne inkább meghalnék szűzen mintsem,hogy velük legyek:D
16/l
Ez a "páwa" egy elég nagy kamu kitalált gyűjtőnév.
Mert igazából ezek csak unalmas, átlag srácok, akik sokszor pont az átlagosságukért kellenek a csajoknak.
A rockerek meg sokat isznak, füveznek, verik az embereket ha elég részegek, és nem adtak nekik cigit.
Ráadásul szándékosan szenvedtetik magukat a 100 fokban is fekete és meleg holmikkal.
Szerintem (pasi szerint) sokkal érdemesebb egyéniséget kedvelni, mint egy stílusba beágyazódott egyént.
NEm utálom ám a rockereket, sok haverom az, a zenéjüket meg szeretem.(rock-punk-metál).
De ismerem a viselt dolgaikat.
utolsó, akkor te eléggé az alját ismerted meg, ugyanis nekem is elég sok rocker, metálos ismerősöm van, és én is az vagyok, mégse tarhálok, verekszem, és ők se.
Ez inkább a csöves punkra jellemző, amit leírtál (és nem az igényesebb punkra!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!