Páwa vs. Rocker? Melyik kelendőbb a mai lányoknál?
Egyértelmű,hogy rocker,én is az vagyok :D A v nyakú pólós tarajos kölyköktől pedig egyenesen okádok.Szegény punkoktól már a hajukat is elveszik... egyébként a punkokat is birom
15l
Egyik se.
Viszont van egy barátnőm, aki valahol a rocker és a nőies stílus határán van, egyedien öltözködik, és baromira bejön a stílusa.
Egy: mi a tosz az a páwa? Életemben nem hallottam még ezt O.o
Kettő: aki azt írta, hogy a "rockerek" igénytelenek és agresszívak, az meg vagy kifogta azt a 15%-ot, vagy ennyire sztereotíp és buta.
Én speciel utálom, ha bekategorizálnak, én ebben a zenei stílusban nőttem fel. Oldschool, heavy metal és társai, hála bátyámnak és apukámnak. Sosem hallgattam mást, ebből kifolyólag a barátaim 90%-a is hasonló stílusban mozgott, mint én. De senki nem volt büdös kéregetős verekedős drogos alkesz.
Azért megpróbálok a kérdésre is válaszolni: nekem ha volt párom, akkor ő is azt a szubkultúrát képviselte, mint én. tehát akkor fogjuk rá, hogy "rocker".
23/N
3. lehetőség nincs? :)
Igazándiból egyik sem.
24/L
A páwákat irtanám ha nem lenne illegális az emberölés.
Rockerek, ez egyértelmű. Bár én metálos vagyok...
A páwák úgy néznek ki mint egy rossz b*zi.
Úgyhogy rocker!
A mai lányoknál sajnos ezek a "páwák". Legalábbis a barátnőimből kiindulva... folyton azok után a homárok után csorgatják a nyálukat, fuj..
Hát, ezek szerint én nem vagyok mai lány, a rocker srácokra bukom. Bár lehet, hogy az is közrejátszik, hogy én magam is rocker vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!