Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Így lenne esélyem a lányoknál?

Így lenne esélyem a lányoknál?

Figyelt kérdés

Elég nagydarab vagyok ezt az elején leszögezném.

Jó megoldás lenne lefogyni,de nem akarok. Mert így is elfogadom magam.(Csak más nem....)

Ha szeretnék egy barátnőt,elég megerőltessem az agyam, és sok pénzt keresni?

Értem ezalatt hogy saját,szép ház. Saját szép,márkás autó. Önállóság. Anyagi függetlenség.

Márkás karóra,öltöny!Stb. A legszebb helyekre elvinni a lányt. Örömmel fizetni a vacsorát stb.

Belsőm : Kedves vagyok,és önzetlen afelé akit szeretek,vagy ő is kedves velem.

Védelmező típus,és ésszerű határokon belül ,normális szinten féltékeny.

A páromnak és a családomnak mindent megadnék.

Soha nem kéne féljenek hogy ma pl: nincs semmi kaja...

Figyelmes vagyok, és elfogadó.

Nem vagyok erőszakos, s amit kérnék hogy szeressen és ne verjen át.

Nem vagyok az a macsó fajta aki megbántja a nőket,mások gyengeségéből sportot űz. Bár akit szeretek azért "vadállattá" is változok ha kell :)

Amit kérnék az egy lány,aki mind1 milyen!

Nem akarok playboy nyuszit, se Hugh Hefner lenni :)

Lehet szegény,gazdag,bármilyen csak kedveljük egymást :)

Na szóval a pénzzel ezt elérhetem ? (+ha ilyen a belsőm)

19/F

2014. ápr. 5. 23:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
megakarod venni kilóra? szánalmas vagy
2014. ápr. 5. 23:49
 2/14 anonim ***** válasza:
hát ne pénzel akarj nőt fogni mert az nem téged fog szeretni hanem a pénzed és az rohadtul nem ugyan az! és járj el kondiba gyúrd ki magad úgy már könnyebb lesz :D
2014. ápr. 5. 23:53
 3/14 anonim ***** válasza:

ha a lány társaságában is megmarad az irányító jelleged,nem mész le pincsibe a kegyeiért,de arrogánssá sem válsz,akkor igen elérheted.

egzisztenciával meg könnyebben.

viszont a vacsorával,meg a pénzezéssel időzíteni kell.

vagyis nem jár automatikusan,hanem bevillantod,hogy te megteheted,nálad ez alap és ha jól viselkedik,akkor esetleg lehet része ebben a fajta életszínvonalban,viszont nem ingyen jár.

2014. ápr. 5. 23:55
 4/14 A kérdező kommentje:

Kis buta vagy! Ha megakarnám venni akkor nem adnám neki a szívem s mindenem.

Én csak a pénz által akarok időt nyerni hogy lássa meg a belsőm is!

Mivel "elvileg" kiábrándító a belsőm,ki az aki nyitottan beszélget velem,és figyel rám? Senki! (tapasztalat)

Ha elviszem vacsorázni, vagy egy hétvégi szép kirándulásra esély nyílik arra hogy megkedvel és megszeret. Elfogadja azt ami van :)

Ehhez kell a pénz. Kilóra szépségkirálynőt lehetne venni,de nekem a lényeg hogy szeressen.

Ezért bármilyen lehet mert én se vagyok egy adonisz!

2014. ápr. 5. 23:56
 5/14 A kérdező kommentje:
* Mivel "elvileg" kiábrándító a külsőm
2014. ápr. 6. 00:01
 6/14 anonim ***** válasza:

Van akit ez nem zavar, pl engem se ha van pocak az izmok mellé de ha valakin csaj zsír van az elég kiábrándító.

Logikus, ha a külsőt leírod ráhajtasz az anyagiakra ezzel csak az a baj, hogy a pénzcsináláshoz is szorgalom kell ami láthatóan nincs hisz ahhoz se elég hogy mozogj. Szerencsével is lehet pénzt keresni de a könnyen jött pénz ált. könnyen megy. És ennek a szövegnek tényleg olyan szaga van mitha pénzzel akarnád megfogni a csajt. Az meg hogy nem fogysz le mert elfogadod magad így, rossz duma, lusta gyenge vagy mozogni ennyi. Nem egészséges kövérnek lenni (nem tudom te az vagy-e) és erre csak akkor jönnek rá az emberek ha már megvan a baj.

Én személy szerint jobban kedvelem a higgadt típust nem szeretem ha valaki azzonnal érzelmi alapon dönt és "vadállattá" változik. A hideg pontosan kiszámított hatásos ellentámadás híve vagyok. Amiket belsőre felsoráltál az alap nem extra.

Az meg, hogy mindegy milyen a lány elég nagy igénytelenségre vall magaddal szemben bár ez nem meglepő ha "nagydarab" vagy ahogy te fogamlaztál. Gyanítom nem mackós alkatról van szó azt sokan elfogadják ha mindenkinek probléma akkor az már az elhízott kategória.

A másik amivel problémám van, hogy én nőként olyan kapcsolatban élnék ahol egyenrangú vagyok a párommal vagyis én is kenyérekereső vagyok attól hogy nincs mit enni nem félek jelenleg egyedül sem. Nemcsak a pasi dolga lenne eltartani a családot.

2014. ápr. 6. 00:02
 7/14 anonim válasza:
Nem olyan világban élünk hogy az ember megengedhesse magának hogy csak magának akarjon megfelelni. Gondolom neked is vannak elvárásaid a nők felé, pl hogy ne legyen kövér, szőrös, emellett a belső értékei is rendben legyenek. Ez ugyanígy megy visszafele. Ha nem vonzod szexuálisan a másik embert, sokkal kevesebb az esélye hogy normális kapcsolatot akarjon veled. Mellesleg nagyon el vagy tévedve ha azt hiszed hogy manapság olyan könnyű meggazdagodni. Egyáltalán nem. Ezen gondolkodj már el légyszíves!
2014. ápr. 6. 00:03
 8/14 A kérdező kommentje:

Na hát ...

1.)Látszik nem érted, az hogy nagy vagyok levan szögezve. "elég nagy" ezen mit találgatunk?

2.) Pénz... na itt jön a dagiságom előnyként be. Sok a tudásom olyan téren amiből a pénzt megteremthetem. S itt nem kell szorgalom stb. Mert szeretem amit csinálok.Nem utolsó sorban nagyon megfizetik.

3.) Lehet hogy van x nő akinek van mindene. Azonban a másik részének az y-nak nincs.

4.) Érzelmeket akarok, testiség 2.-lagos. Ha már sok a pénz elmehetnék luxus p.-hoz. Aki elfogad ha fizetek,persze többet.

5.) Még mindig azért akarok pénzt hogy időt nyerjek míg valaki megszeret

6.) Én így szeretem magam, és tudom hogy sok egészségtelenség etc. de kiért is változzak? Egy olyanért aki úgy elfogad így nem?

7.) Ha ezek alapok, miért sír annyi nő hogy a párja megveri,megcsalja,éheznek,stb. a gyerekeknek nem jut kaja....

2014. ápr. 6. 00:12
 9/14 A kérdező kommentje:

Külső témára : " Lehet szegény,gazdag,bármilyen csak

kedveljük egymást :)" Ez mindent elmond!

2014. ápr. 6. 00:14
 10/14 A kérdező kommentje:

Pénz témára meg megvan a terv. Bombabiztos.

Nem a pénz kategóriába raktam föl a kérdést hogy-hogyan lehetek gazdag....

Na meg 1 dagi kölyöknek (igaz a sztereotípia) a gép az 1. barátnője. Vagy játszik rajta s akkor a gép irányít, vagy megtanulja irányítani a gépet. S mindent amiből pénzt lehet csinálni, a gép segítségével!

Legrosszabb éveimnek köszönhetem hogy pénzem lesz. Már csak 1 szerető partner kell.

2014. ápr. 6. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!