Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ha egy pasinak Smart-j...

Lányok, ha egy pasinak Smart-ja van, az mennyire gáz? Vagy az autó az autó, nem számít, hogy milyen? Esetleg valakinek tetszik, ha egy pasi kis autóval jár? Ciki ilyennel menni egy lányért?

Figyelt kérdés

Egy kis segítség, ha nem tudod miről van szó, ilyen a smart:

[link]

2014. ápr. 3. 11:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
38%

Ritka balf.sz kinézetű, szánalmas kis korcs p.csköszörű. Jó sok pénzért kapsz egy olyan kocsit, ami még egy csajnak is ciki.

Sokkal kevesebb pénzért kaphatsz normális kinézetű, sokkal magasabb respektust adó batárt, amiben nem fog mindenki kapásból búzának nézni. És azok is beférnek egy szabványos méretű parkolóhelyre, a gázt meg ha ésszel nyomod akár egy kétliteresben is, akkor sem fogyaszt vészesen.

Amellett halálfélelmet sem kell érezned, ha beáll mögéd egy terepjáró vagy egy kamion - ellentétben a Smarttal, ahol nincs mögötted már kocsiszekrény, és a közvetlenül a s.ggedbe áll be a mögötted haladó.

Add el, és vegyél valami normálisat. Például Magyarországon mindenki azt hiszi, hogy a BMW a fényűzés netovábbja - vegyél egy olyat, aztán a sok paraszt tisztelni fog.

Vagy itt a jó idő, vegyél egy kabriót, azzal sokkal nagyobbat villanthatsz a muff előtt.

2014. ápr. 3. 20:20
 12/13 SoundscapeToArdor válasza:
100%
Személy szerint nem szeretem a Smartokat - mint járművet önmagát nem tudom komolyan venni. Úgy néz ki, mint egy játékszer. Inkább akkor trabant, mint ezt (személy szerint), de ha valaki az autódat nézi és csak azután téged, lehet el kéne gondolkodnod, hogy esteleg MÉGSE vele kéne lenned.
2014. ápr. 5. 12:51
 13/13 anonim ***** válasza:

páromnak is, nekem is smartunk van, mindketten biszexek vagyunk

én nem a kocsi alapján ítélem meg

2015. máj. 8. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!