Első "randin" csók? Gáz ha én csókolom meg? 13/L
Egy fiúval megismerkedtem egy összejövetelen, és nagyon jóban lettünk vele is, meg a haverjaival is. És most van egy kisebb baráti társaságunk. Más városban laknak, elég messze. Megbeszéltük, hogy eljönnek 2 hét múlva, és találkozunk. A fiú azóta bevallotta, hogy tetszek neki, és én is mondtam hogy nekem is ,csak ugye a távolság.
Mit tegyek mikor találkozunk? Legutóbb mikor elköszöntünk csak megöleltük egymást. Szerintem neki sem volt még barátnője, és nekem sem volt barátom. Gáz lenne, ha addig nem csókol meg, akkor búcsúzáskor félrehívom és megcsókolom? Első csókom lenne :D 13/L 14/F
Búcsúzáskor nyugodtan!
Csak utána nehéz lesz elindulni...
Mi a gond?
Először is: egyenjogúság van.
Másodszor: nagyjából egyforma érettek vagytok.
De a lányok általában érzelmesebbek, és egyáltalán nem csodálkozom, hogy már a csókra gondol.
Viszont tényleg ne erőltesd, és ha a fiú elhúzódik, akkor csak simogasd meg a karját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!