Mit csináljak? Rögtön szerelmesek lesznek.
ezért tényleg felesleges lerázni valakit.
Én nem hiszek a fiú lány barátságban csak akk ha nem túl mély egyébként az egyik 99% hogy bűnbe esik.
hát én fiú vagyok és hasonlóképp szerettem bele az exembe, aki akkor még gondolni sem mert volna ilyenre :D
szóval valamelyest értem miről beszélsz :D
amit tehetsz: keményebb leszel, magadhoz, meg a srácokhoz is, amikor elutasítod őket és/vagy lekoptatod... sajnos a te korodban (ami gyanítom, hogy 15 és 17 közt van félúton valahol) a fiúk fűre-fára képesek rámászni, v beleszeretni :D szóval a sima beszélgetés csak akkor jöhet szóba, ha egyikőtöknek sem tetszik egyáltalán sem a másik (még csak nem is esete :D)
17/F
Ha lánynak születtem volna ugyanilyen problémám lenne, de szerencsére nem úgy sikerültem.
Miért kellenek fiú barátok?? Nekem 2 lánybarátom van csak, őket az élet hozta..ha általánosan beszélgetsz egy sráccal, akkor könnyen elcsábíthatod. Jobb ha valamilyen sporthoz/hobbihoz kapcsolódóan barátkozol fiúkkal ÉLŐBEN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!