Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lifetiltes csávókának csak azért engedelmeskednek a nők, mert szerelmesek lesznek belé?
Szinte mindegyiket megdugta, ez nem titok. Most is az egyik lányt ápolgatja edzésen kívül, ez sem titok.
Azért akivel nem személyesen foglalkozik az biztos nem Tomi kedvéért csinálja. Pl én se.
Igen, van akinek ez jön be, ilyenek a nők :)
A férfiak sem különbek, ők is a flegma, lekezelő, szemétkedő nőkre buknak, akiknek jó testük van, míg vannak, akiknek a kakiszex jön be, ahhoz képest ez a fickó kutya füle :D
Egyébként van akinek ez kell ahhoz, hogy végre tegyen valamit magárt, tudod, mint Csernus.
Nekem nem jön be sem a motíváció, sem a pasi (én a tapasztaltabb férfiakat szeretem, neki a stílusa nekem nagyon kisfiús), de elolvastam az oldalt és adott ötleteket, ez a lényeg.
Az én tapasztalatom az, hogy egy férfit a nők tesznek ilyenné, ilyen felszínes, általánosítgató kis lökötté. Biztosan megbántotta valaki, amitől bepöccent.
A miért fekszenek le vele kérdésre reagálva pedig: én mint gyógytornász is tapasztalom, hogy van egy erős kötődés a veled foglalkozó egyén irányában. Ennél fogva nagyon manipulálható egy ember, ez a pasi ezt kihasználja, de ezért azt hiszem nem lehet hibáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!