Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lifetiltes csávókának csak azért engedelmeskednek a nők, mert szerelmesek lesznek belé?
látom rátapintottak a lényegre, nem véletlenül feszültél be ennyire :D
nemcsak lúzer vagy, hanem szűz is :DDD tudod vannak csajok, akik nemcsak a helyes, izmos pasikra buknak, hanem a pénzesekre. arra talán még van esélyed....
igen, volt 1 évig csajom, mindössze 1 teljes garnitura meztelen kép van róla, meg hangfelvétel ahogy kurom
akkor volt 1 alkalmi kapcsoaltom egy lánnyal májusban, őt is lefényképeztem amikor épp öltözik fel
a harmadik lányt, akivel pedig a konyhaasztalon dugtam egy kört, neki is ott volt a feje mellett a bekapcsolt hangrögzitővel járatott telefon.
Te jó isten...
Tomi nekem is imponál, mert egy kiemelkedő személyiség, akire felfigyeltünk...egyfajta vezető, és mi nő szeretjük a menő srácokat :) Másrészt nem egy hülye gyerek, minden megszólalásából sugárzik az értelem...emellett vicces is, úgyhogy nem vágom h miért ne tetszhetne? :D
Jah meg nem is csúnya :DD
/ez puszta biológia/
Kb a 4.-5. cikkétől olvasom a blogot...minden nap nézem a bukon..és leszűröm azt belőle, ami érdekel...neked is ezt kéne tenned úgy összességébe a neten...
Nem hiszem el, hogy képes voltál ezügyben még kommentet is írni a blogra! :D
Ne égesd már magad tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!