Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lifetiltes csávókának csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lifetiltes csávókának csak azért engedelmeskednek a nők, mert szerelmesek lesznek belé?

Figyelt kérdés
öszintén megmondva, a csávókának akkora pofája van, hogy valaki igazán beverhetné neki. A nők, akiket 'lefogyaszt' mégis bálványként tisztelik. Gondolom valami sexuális téma is van a dologban...a nők már csak iylenek.
2012. szept. 1. 11:19
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
nagyanyádat se
2012. szept. 4. 15:12
 22/37 anonim ***** válasza:

látom rátapintottak a lényegre, nem véletlenül feszültél be ennyire :D

nemcsak lúzer vagy, hanem szűz is :DDD tudod vannak csajok, akik nemcsak a helyes, izmos pasikra buknak, hanem a pénzesekre. arra talán még van esélyed....

2012. szept. 4. 17:53
 23/37 A kérdező kommentje:

igen, volt 1 évig csajom, mindössze 1 teljes garnitura meztelen kép van róla, meg hangfelvétel ahogy kurom

akkor volt 1 alkalmi kapcsoaltom egy lánnyal májusban, őt is lefényképeztem amikor épp öltözik fel

a harmadik lányt, akivel pedig a konyhaasztalon dugtam egy kört, neki is ott volt a feje mellett a bekapcsolt hangrögzitővel járatott telefon.

2012. szept. 4. 19:33
 24/37 A kérdező kommentje:
nagyanyádat meg ugye egy üveg borért a kapualjban, amikor hajnalban épp ment a piacra CSIRKEFARHÁTÉR'
2012. szept. 4. 19:34
 25/37 anonim ***** válasza:
Miért kell a hangrögzítő?
2012. szept. 4. 20:29
 26/37 A kérdező kommentje:
mert anno nem tudtam felvenni 3 óra videot telefonnal. Meg félhomályba nem is érne sokat. Amugy pont ilyenek miatt, hogy tudjam mutogatni annak, aki nem hiszi el hogy voltam már nökkel
2012. szept. 4. 20:33
 27/37 anonim ***** válasza:
gratulálok!:)
2012. szept. 4. 20:55
 28/37 anonim ***** válasza:

Te jó isten...

Tomi nekem is imponál, mert egy kiemelkedő személyiség, akire felfigyeltünk...egyfajta vezető, és mi nő szeretjük a menő srácokat :) Másrészt nem egy hülye gyerek, minden megszólalásából sugárzik az értelem...emellett vicces is, úgyhogy nem vágom h miért ne tetszhetne? :D

Jah meg nem is csúnya :DD

/ez puszta biológia/

Kb a 4.-5. cikkétől olvasom a blogot...minden nap nézem a bukon..és leszűröm azt belőle, ami érdekel...neked is ezt kéne tenned úgy összességébe a neten...

2012. szept. 5. 07:01
 29/37 anonim ***** válasza:
súgárzik belőle az intelligencia :D minden ez a gyerek csak nem intelligens :D mikor az rtl-en szerepelt, dodogott,matyogott. ezek a nők kábszereznek ,hogy ennyire istenítik ezt a kis törpét. :D
2012. szept. 5. 07:33
 30/37 anonim ***** válasza:

Nem hiszem el, hogy képes voltál ezügyben még kommentet is írni a blogra! :D

Ne égesd már magad tovább...

2012. szept. 5. 09:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!