Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van esélyem így szerintetek?

Van esélyem így szerintetek?

Figyelt kérdés
Megpróbálom röviden leírni a lényeget.21éves srác vagyok,nem vagyok egy mintapasi de csúnya sem teljesen átlagosnak mondanám magam bár ez ugye relatív.Szüleimmel élek,nem vagyunk gazdagunk de megélünk azért.Sajnos hülye voltam elcsesztem a sulit dehát mostmár ez van,jelenleg dohányboltban dolgozom amíg nincs valami jobb mert errefelé a munkahely ritka mint a fehér holló.Lehetőségeimhez képest próbálok jól öltözni,normális kedves embernek gondolom magam,nincsenek nagy elvárásaim sem szép lassan ahogy tudok próbálok előrébbjutni.Szerintetek ezzel a körülbelüli leírással van esélyem hogy találjak egy hozzám hasonló lányt?Már elég régóta egyedül vagyok és mindenhol azt látom hogy a tőlem sokkal jobbaknak van csak barátnője,tudom én is hogy előbb magamat kell renderaknom de azért jó lenne ha közben mellettem lenne valaki aki számíthatok,pont én vagyok az aki még soha egy barátnőjét sem csalta meg,szinte mindig magamelé helyezem a másikat tehát tényleg komolyan gondolom a dolgokat,de egyszerűen nem akar összejönni egy értelmesebb lány sem.Hobbim nem igazán van,ritkán járok olyan helyekre ahol ismerkedni tudnék nem tudom mit kellene tennem,tényleg ennyire semmit nem érnék hogy nincs diplomám,saját autóm,menő állásom stb?
2014. márc. 28. 23:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérlek, sorolj még több ennyire semmitmondó adatot magadról. Köszönöm.
2014. márc. 28. 23:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Haver szerintem neked pont az a bajod,hogy rossz helyen ismerkedsz.Próbálkozz be az eladó kisasszonyoknál,árúfeltöltöknél,szépség szalonok alkalmazottainál,takarítónőknél,pincérnőknél stb.
2014. márc. 28. 23:27
 3/4 anonim ***** válasza:
De ha magad írod, hogy ritkán jársz olyan helyre, ahol ismerkedni lehetne, akkor mégis mit vársz, hogy rádkopogjon valaki??
2014. márc. 29. 08:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem szó szerint értve,csak egyszerűen soha nem sikerül olyan lányt betalálnom akivel eltudnék egy jót beszélgetni,hasonlítanánk valamennyire stb,ha pedig van ilyen akkor valamelyikünk nem jön be a másiknak és megragad a történet barátság szinten...
2014. márc. 29. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!