Ez mit jelent (lehet esélyem)?
Figyelt kérdés
facebookon beszélgetek egy lánnyal nem olyan rég de sokat szoktunk mindig visszaír de ő sosem kérdezz rólam
ha nem érdeklem akkor miért ír vissza?
2014. márc. 25. 11:52
1/9 anonim válasza:
valószínűleg csak barátkozik, a dolog akkor derül ki, ha randira hívod
3/9 anonim válasza:
szerintem nem talizna.. de egy próbát megér
4/9 anonim válasza:
Tehát Ő nem ír rád? Az nem baj. Nekem is bejön egy srác, de nem igazán írok rá. Ilyen típus vagyok. Várom, hogy a srác kezdeményezzen. Pedig nagyon tetszik. :)
5/9 A kérdező kommentje:
ő nem szokott így van sajnos de nagyon kedves meg minden de csak én kérdezek
olyan mintha faggatnám XD
2014. márc. 25. 12:04
6/9 anonim válasza:
Ajánlom a következő randizási tippeket. Nagyon hasznos dolgokat mondanak. https://www.youtube.com/watch?v=tHnWweiC-Uk
7/9 anonim válasza:
# 4/6, akkor ne írj rá istenem, de majd ha mással lesz akkor sem kell utána sírni , hogy dejó lett volna vele, utálom az ilyen makacs lányokat várják a csodát , hogy mindent a fiú, de gondolkozz már kicsit, lehet épp azrt fog a fenébe hagyni téged mer te cseszel ráírni és azt veszi észre h téged nem is érdekel egyálltalán... várjad a megváltást akkor istenem, mert aztán olyan nagy dolog ráírni valaki ... élőbe találkozol valakivel ott is megse szólalsz addig míg a fiú nem szólalna meg vagy mi........vicc ez a felfogás, oké hogy a fiú kezdeményezzen stb, de azért ekkora egy hülyeséget már ki ír rá kire... és ezen fentakadni ... rengetegen kiírják hogy jajj ha mase írsz rám mase beszélünk -.- úúú...... és ő mértnem tud ráírni a fogyatékos fejével..
8/9 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok, mint a kérdező, csak én vagyok a lány, akivel ezt csinálja a srác. Én azért nem kérdezek, mert nem érdekel. Beszélgetek vele, mert aranyos, meg nem vagyok bunkó, és nem is akarok annak tűnni, de az olyan helyzeteket, amikor a mizun kívül mást kellene kérdeznem róla, próbálom kerülni, és ha nem sikerül, terelem a témát. Próbáld meg rábeszélni egy találkozóra, akkor jobban fogod rajta látni, hogy mit (nem) akar
9/9 A kérdező kommentje:
Csak igy mesze lakunk egyástól hogy talán összejön,ne értsétek félre csak ha tényleg nem érdeklem... Mert csak válaszol nekem mást nem csinál csak ha kérdezek válaszol mintha csak azért írna hogy ne unatkozzon
2014. márc. 25. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!