Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan lehet megkeresni egy...

Hogyan lehet megkeresni egy személyt akiről nem tudok semmit csak azt hogy mikor (pontos idő) és hol volt? Van valami esélyem hogy megtaláljam?

Figyelt kérdés
2014. márc. 23. 19:45
 1/4 anonim válasza:

Próbálj meg visszamenni arra a helyre abban az időben és hátha megint ott lesz. Vagy ha a város megvan akkor facen is nézegethetsz akár, bár erre kicsi az esély nagyon...

Mindenesetre hajrá! :)

2014. márc. 23. 19:53
 2/4 anonim válasza:
Én is keresek valakit! Nekem van róla egy fényképem is amin háttal áll! XD Gőzöm nincs hogylehetne ennyi alapján megtalálni valakit! Azért drukkolok!
2014. márc. 23. 19:54
 3/4 anonim ***** válasza:
én anno úgy találtam meg vki, ugyan íy csak látásból, hogy tippelgettem, hogy
2014. márc. 23. 20:14
 4/4 anonim ***** válasza:
én egyszer úgy találtam meg valakit, hogy feltettem magamban ezt a kérdés: "Vajon, hogy hívják?" beírtam egy nevet facebook keresőbe, ami legelőször eszembe jutott. kicsit keresgéltem és már a második névnél sikerült is :D
2014. márc. 23. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!