Hogyan lehet megkeresni egy személyt akiről nem tudok semmit csak azt hogy mikor (pontos idő) és hol volt? Van valami esélyem hogy megtaláljam?
Figyelt kérdés
2014. márc. 23. 19:45
1/4 anonim válasza:
Próbálj meg visszamenni arra a helyre abban az időben és hátha megint ott lesz. Vagy ha a város megvan akkor facen is nézegethetsz akár, bár erre kicsi az esély nagyon...
Mindenesetre hajrá! :)
2/4 anonim válasza:
Én is keresek valakit! Nekem van róla egy fényképem is amin háttal áll! XD Gőzöm nincs hogylehetne ennyi alapján megtalálni valakit! Azért drukkolok!
3/4 anonim válasza:
én anno úgy találtam meg vki, ugyan íy csak látásból, hogy tippelgettem, hogy
4/4 anonim válasza:
én egyszer úgy találtam meg valakit, hogy feltettem magamban ezt a kérdés: "Vajon, hogy hívják?" beírtam egy nevet facebook keresőbe, ami legelőször eszembe jutott. kicsit keresgéltem és már a második névnél sikerült is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!