Van rá bármi esély, hogy megtaláljam?
Figyelt kérdés
szóval ma leszólított egy srác az utcán,miután pár perccel azelőtt összenéztünk/szemeztünk... utánam jött,megállított,megkérdezte hogy van-e 2 percem beszélgetni...azt mondta hogy nagyon megfogta a tekintetem,és megkérdezte hogy nem-e kísérem el valameddig,nem ülünk-e be valahova...
megmondtam neki hogy sietnem kell,erre elment
most így visszagondolva telefonszámot cserélhettem volna vele,vagy esetleg facebook nevet...
hogy találjam meg? >.< van esély erre egyáltalán egy kb. 200ezer lakosságú városban? :(
2014. márc. 13. 18:50
1/3 anonim válasza:
Hogyha ugyan arra mész, ahol összefutottatok, akkor van rá esély...
2/3 anonim válasza:
Írd ki Facebookra, hogy keresed... írd le ki vagy, hol találkoztatok, hogy néz ki, és kérd meg az ismerőseidet, osszák ezerrel...
Hátha... :)
3/3 anonim válasza:
Nincs, csak 120ezer lakosú városban maximum!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!