Zsidó származású, de egyébként magyar lányként lehet esélyem egy jobbikos srácnál?
Figyelt kérdés
2014. márc. 28. 13:18
1/22 anonim válasza:
Nem hiszem...Ezek mind egy kalap alatt vannak attól függetlenül lehet hogy megkedvelhet...Ki tudja..
4/22 anonim válasza:
Ha cionista vagy, akkor kétlem.
5/22 anonim válasza:
Hát nem tudom, hogy kamu -e ez a kérdés, de vannak jobbikos ismerőseim és nincs problémájuk a zsidókkal ( a cigányokkal sem, amíg nem lopnak, csalnak.) Viszont van köztük vallásos, emiatt lehet gond.
6/22 anonim válasza:
Miért ne? én (bàr làny vagyok) nem utàlom a zsidokat, nekem nem àrtottak semmit, viszont politikailag a Jobbik mellett àllok:)
7/22 anonim válasza:
sajnos kialakult egy sztereotípia, hogy minden jobbikos utálja a zsidókat. én jobbikos vagyok, de én ezzel nem foglalkoznék... aki meg igen az ostoba.
8/22 anonim válasza:
lehet. egy próbát megér. csak az ilyen nagyon elvakultakról tudom elképzelni, hogy csak emiatt nemet mondana
9/22 anonim válasza:
felejtsük már el, hogy a jobbikosok fasiszták és/vagy nácik... pl tomcat (bár ő nem jobbikos, de jobboldali) barátnője is zsidó, na oszt akkó mivan?
10/22 Wadmalac válasza:
Aki zsidó, az még nem cionista, az még nem Izrael beépített ügynöke. Simán egy valláshoz, közösséghez tartozik.
Kutyát nem érdekli, zavarja.
Akit igen ,az nem jobbikos, hanem náci. A kettő nem ugyanaz.
A jobboldal is széles terület, ott sem csak szélsőjobb van.
Aki meg azt hiszi, attól lesz jobbikos, hogy utálja a zsidókat, az nem párthű, csak ostoba.
Egyébként nem vagyok jobbikos, egyéb pártirányú sem, mert, mint más irányzatokkal, velük is csak részben tudok egyetérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!