Vannak itt 20-25 éves ázsiai származású nők? Vajon ázsiai vagy magyar párt szeretnének inkább maguknak?
Figyelt kérdés
2013. dec. 12. 18:35
1/10 anonim válasza:
Passz, de ázsiai nő jöhetne :)
23F
2/10 anonim válasza:
Én félig ázsiai de nem 20-25 éves kategóriából és inkább magyar vagy európait,mivel itt nevelkedtem ezért nekem is olyan furák az ázsiai fiúk. :)
3/10 anonim válasza:
én ellenék egy ázsiai/félvér lánnyal aki szereti az extrém nagyot...
4/10 anonim válasza:
Nem vagyok 20 de nalam szinte mindegy a szarmazas. Nem fontos, ha szimpatikus az illeto.
5/10 anonim válasza:
Marmint a szarmazas nem fontos . : D es szerintem akik nem a hazajukban szuletnek vagy mar nem ott elnek nekik sem kotott h csak azsiai partnere legyen.
6/10 anonim válasza:
ugyanolyan felszinesek azok is mint a magyarok
7/10 anonim válasza:
Nevtelenke .. " Akinek nem inge nem veszi magara. " en pl nem tartozok abba a felszines retegbe .
8/10 anonim válasza:
én vagyok a névtelenke-a jót könnyebb felvállalnunk mint a rosszat, főleg ha magunkról van szó, a felszinesség is relativ
9/10 anonim válasza:
En nem fogok vitatkozni. Igen ez igy van. De en sem a multam sem a hibaimat nem tartom titokban. De felszines az nem vagyok.
10/10 anonim válasza:
tudod a különlegesség varázsa miatt az ázsiai lányokra rengetegen "rárepülnek", ebből azt a következtetést vonom le hogy van választékuk bőven, és érthető módon minden ember a legjobbat akarja magának, ezért akarva akaratlanul is úgymond a "felszinesség" csapdájába esnek, ismertem ázsiai lányokat, tudom...de nem itt kéne ezt megvitatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!