Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet esélyem a magántanáromnál?

Lehet esélyem a magántanáromnál?

Figyelt kérdés

Tudom hogy fura ez az egész..

Idősebb nálam majd' 10 évvel (és ő a nő) de hasonló a gondolkodásmódunk,nagyon jókat tudunk nevetni,hasonló az érdeklődésünk,megértjük egymást..kicsit csendes,többség által nem nagy szépségnek mondott nő,de nekem nagyon tetszik.Nincs kapcsolata.

Amiből azt gondolom hogy tetszhetek neki hogy az első 2-3 óránkon még sokkal "egyszerűbben" nézett ki..azóta sokkal jobban festi a körmét,erősebben sminkel,szebben öltözik.

Vittem neki nőnapra csokit annak nagyon örült,többször megköszönte.

Szerintetek lehet ebből valami? Vagy próbáljam meg leküzdeni az érzést?

18/F

2014. márc. 27. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán egy menet összejöhet. Amúgy lehet csak bemagyarázod, hogy szebben öltözik és többet ad magára. Ezt a nevetgélést meg a közös érdeklődési köröket hogy kell elképzelni? Testi kontakt szokott lenni köztetek? Például puszi, egy-egy érintés, ilyesmi.
2014. márc. 27. 21:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem magyarázom be tényleg jobban öltözik.Majd próbálok valami nagyon enyhe testi közeledést,aztán majd meglátjuk..
2014. márc. 27. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Szurkolok, de ezek amiket leírtál nem feltétlenül erre utalnak.
2014. márc. 27. 22:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést akár én is kiírhattam volna. :D Csak az én esetemben fordítva vannak a nemek.

Az, hogy lehet-e esélyed nála, az csak rajta múlik, vagyis a személyiségén. Végül is semmi jogi vagy akármilyen akadálya nincs, legfeljebb annyi, hogy nem jössz be neki, vagy egyszerűen az zavarja, hogy a tanítványa vagy. De én a helyedben tuti nem adnám fel. :) Csak ne égesd be magad.

L/20

2014. márc. 27. 22:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Na hogy állsz? :D
2014. ápr. 2. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!