Lehet esélyem a magántanáromnál?
Tudom hogy fura ez az egész..
Idősebb nálam majd' 10 évvel (és ő a nő) de hasonló a gondolkodásmódunk,nagyon jókat tudunk nevetni,hasonló az érdeklődésünk,megértjük egymást..kicsit csendes,többség által nem nagy szépségnek mondott nő,de nekem nagyon tetszik.Nincs kapcsolata.
Amiből azt gondolom hogy tetszhetek neki hogy az első 2-3 óránkon még sokkal "egyszerűbben" nézett ki..azóta sokkal jobban festi a körmét,erősebben sminkel,szebben öltözik.
Vittem neki nőnapra csokit annak nagyon örült,többször megköszönte.
Szerintetek lehet ebből valami? Vagy próbáljam meg leküzdeni az érzést?
18/F
Ezt a kérdést akár én is kiírhattam volna. :D Csak az én esetemben fordítva vannak a nemek.
Az, hogy lehet-e esélyed nála, az csak rajta múlik, vagyis a személyiségén. Végül is semmi jogi vagy akármilyen akadálya nincs, legfeljebb annyi, hogy nem jössz be neki, vagy egyszerűen az zavarja, hogy a tanítványa vagy. De én a helyedben tuti nem adnám fel. :) Csak ne égesd be magad.
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!