Tetszik nekem egy fiú, de nem tudom h ő mit érez irántam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
12éves vagyok. Az osztályomban már néhány gyerek "jár" egymással. Viszont van egy fiú,aki nagyon kedves,és helyes,jófej. Nem tudom,hogy mit érezhet irántam. Szerintetek hogyan kerüljek közelebb hozzá? A válaszokat előre is köszönöm! :)2014. márc. 28. 18:29
1/2 anonim válasza:
Most a legjobb ember ír neked mert én is 12 éves (fiú) vagyok (a mi osztályunkban is van ilyen): Mond meg neki nyugodtan hogy tetszik, mondjuk facen csak írd meg neki és személyesen még más is lehet! (persze személyesen is elmondhatod neki)
Olyan is előfordulhat (ritka esetben) hogy frusztrálja majd, de ha ez meg is történne akkor max 1-2 nap múlva rájönne h rendes vagy!
Remélem tudtam segíteni!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :) megpróbálom,de félek h nincs bátorságom odamenni hozzá :(
2014. márc. 29. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!