Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kínos csend, nincs visszacsato...

Kínos csend, nincs visszacsatolás, vajon mit érez irántam?

Figyelt kérdés
Néhány napja beszélgetek egy lánnyal, jonnek egymás után a témák, de kezdünk kifogyni belőle. Nem teljesen ertem mit gondol, mert van hogy visszakerdez, de van hogy valaszol aztan annyi. Latasbol ismertuk egymast regebbrol is, de meg sose beszeltunk. Az a baj hogy spontan kene valamirol beszelgetni, de egyre tobb a kínos csend, es egyre kevesebbet kerdez vissza. Talan kezdi elveszíteni az erdeklodeset irantam? Esetleg irritálhatom? A hülye válaszoktól kérlek kíméljetek. Köszönöm :)
2014. márc. 5. 21:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha kifullad a dolog, azt jelenti, hogy már korábban szintet kellett volna lépni.
2014. márc. 5. 21:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Én akkor nem válaszolok nagyon, ha nem érdekel a fiú :/ Ha igen, akkor mindig találok valami ürügyet, hogy beszélgethessek vele :D De lehet, hogy ő más, nem tudom.
2014. márc. 5. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!