Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szeretek egy fiú de nem tudom...

Szeretek egy fiú de nem tudom mit érez irántam? Néha az iskolában látom h rám néz. Haza fele együtt szoktunk menni és mindig megnevetett kedves mindig megvéd. És én érzek valamit iránta de nem tudom hogy ő is érez valamit irántam.

Figyelt kérdés
2014. jan. 12. 08:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés te félkegyelmű?
2014. jan. 12. 08:08
 2/4 anonim ***** válasza:

#1: ott a kérdés, rögtön az elején :)

És a válasz: igen, tényleg nem tudod mit érez irántad :)

Egyébként visszagondolva sulis emlékeimre, ez azt jelenti, hogy te jó vagy első barátnőnek, megfelelő vagyok és most nálad próbálkozik. Aztán majd tovább fog állni ha megkap vagy megun.

2014. jan. 12. 08:20
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2014. jan. 12. 08:52
 4/4 kerdezo66 válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok.Rám mosolyog ha lát velem szokott ez nagyon régóta így ment.Mostanában néha velem jár haza és nem tudom megmondjam-e neki,hogy tetszik nekem és érzek iránta valamit..
2014. jan. 19. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!