Szeretek egy fiú de nem tudom mit érez irántam? Néha az iskolában látom h rám néz. Haza fele együtt szoktunk menni és mindig megnevetett kedves mindig megvéd. És én érzek valamit iránta de nem tudom hogy ő is érez valamit irántam.
Figyelt kérdés
2014. jan. 12. 08:04
2/4 anonim válasza:
#1: ott a kérdés, rögtön az elején :)
És a válasz: igen, tényleg nem tudod mit érez irántad :)
Egyébként visszagondolva sulis emlékeimre, ez azt jelenti, hogy te jó vagy első barátnőnek, megfelelő vagyok és most nálad próbálkozik. Aztán majd tovább fog állni ha megkap vagy megun.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2014. jan. 12. 08:52
4/4 kerdezo66 válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok.Rám mosolyog ha lát velem szokott ez nagyon régóta így ment.Mostanában néha velem jár haza és nem tudom megmondjam-e neki,hogy tetszik nekem és érzek iránta valamit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!