Most akkor mit érez irántam?
Figyelt kérdés
Nos helyzet : Ettöl a tanévtõl kezdve új iskolába járok .Jobban megismertem egy lány osztálytársam , és szerintem szerelmes lettem bele. (Légyszíves kíméljetek meg azoktol a válaszoktól hogy jaj osztály társsal nem járunk stb. mert aki volt már igazán szerelemes az tudja mit érzek ). A lényeg az hogy nagyon sokat beszélgetünk , röhögünk , egy busszal járunk , .Nagyon jól megvagyunk , de õ néha elég fura : Pillanatrol pillanatra megváltozik , alig akar beszélni velem , röviden vâlaszolgat , kicsit meg is sért néha ... De valamikor meg reklamál , hogy miért nem ültem mellé egyes orákon . Szoval elég fura . Szerintetek mit érez irãntam ?2014. jan. 13. 15:29
1/4 anonim válasza:
Szerintem ha sokat beszélgettek, és jól érzitek magatok együtt, akkor elég sok esély van rá, hogy tetszel neki.
2/4 anonim válasza:
Szerintem talált magának egy balekot akivel elszórakohat egy kicsit.
3/4 A kérdező kommentje:
2. Hogy pont ez amit nem tudok ,ettol felek :S
2014. jan. 13. 15:49
4/4 anonim válasza:
Hát egyértelmű, hogy szórakozik veled.
Egyszer kedves aztán meg sérteget, tudja, hogy vonzódsz hozzá és játszani akar.
Küld el a fenébe és felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!