Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Diplomás nőnk milyen párt...

Laci911 kérdése:

Diplomás nőnk milyen párt keresnek maguknak?

Figyelt kérdés
Ahogy észrevettem orvos vagy valami még tanultabbat keresnek ....Vagy tehetősebbet .

2014. márc. 22. 20:54
 1/8 anonim ***** válasza:
inkább diplomásat, de nem csak orvost
2014. márc. 22. 20:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Nagyjából jól látod a helyzetet.

A nők vagy magasabb iskolai végzettséggel rendelkező párt, vagy hasonló végzettségűt keresnek.

A férfiaknál általában ez nem szempont.

2014. márc. 22. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Amilyet a többi: jóképűt és gazdagot.
2014. márc. 22. 21:03
 4/8 anonim válasza:
Igen, a nők valóban legtöbbször magasabb végzettségű párt keresnek, vagy legalább olyan végzettséggel rendelkezőt, mint ők. Mondjuk nálam ez nem szempont, de ugyanakkor szeretnék rá felnézni, azt érezni, hogy jobb, mint én, ehhez nem kell feltétlen magasabb végzettség, és tehetősnek sem kell lennie.
2014. márc. 22. 21:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Legyen diplomája,40 felett legyen,valami küzdősportot űzzön,legyen egzisztenciája,h ne nekem kelljen eltartani vagy támogatni,(engem nem kell támogatni,mert eltartom magam)

Ne legyen orvos.

A "pár " szótól hányingert kapok. Én csak ismerkedek.

2014. márc. 22. 23:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Volt már olyan barátom akinek nem volt diplomája de őt állandóan fusztrálta, hogy nekem van, gyakorlatilag az ő kompenzációjára ment rá a kapcsolat.

Azóta inkább maradnék a magam szintjén. Nem feltétel a diploma de előny mindenképp.

2014. márc. 23. 00:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez részben azért is van így, mert a közösség és a baráti kör egy diplomás esetében egy nagyvárosban azért diplomásokból áll, egyetemi barátok, csoporttársak, akikkel fennmaradt a kapcsolat, munkatársak szintén hasonló végzettségűek, szóval a környezet miatt is gyakoribb szerintem.
2014. márc. 23. 10:56
 8/8 anonim ***** válasza:
legyen okos, nem kell diploma.
2014. márc. 23. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!