Valakinek sikerült már "pozitív hozzáállással" párt találnia?
Figyelt kérdés
Akár reménytelen helyzetből?2014. márc. 18. 22:12
2/15 anonim válasza:
Elég sokszor.
Ha elégedett vagy magaddal, úgy, ahogy vagy, és ez látszik rajtad, hidd el, előbb-utóbb bevonzod
3/15 anonim válasza:
Akár milyen hozzá állással próbálkozok nem sikerül.
4/15 anonim válasza:
Azok a legerősebb emberek, akik minden szituban tudnak vigyorogni, még akkor is, ha belül nagyon szomorúak. Ezt kell magadra erőltesd és az emberek közeledni fognak hozzád.
5/15 anonim válasza:
Bár ez nekem is nagyon nehéz, de meg kell csinálni, mindenképpen ...
7/15 anonim válasza:
Vigyoroghatok akár hogyan akkor sem sikerül.
8/15 anonim válasza:
Ilyen fejjel nem.De fel is adtam már,túlléptem rajta.
9/15 anonim válasza:
igen sikerült de ne hidd hogy utána tejfel az élet, kaptam még hozzá anyóst apóst nagymamát rokonokat családtagokat is és nem mindenki jó indulatú sőt..., sok új dolgok ajtaja nyítódótt ki többet között olyan is amit egész életedben nem kívántál volna soha, igaz ez nem ide tartozik de gondoltam le írom, de igen sikerült reménytelen helyzetben párt találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!