Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valakinek sikerült már "pozití...

Valakinek sikerült már "pozitív hozzáállással" párt találnia?

Figyelt kérdés
Akár reménytelen helyzetből?
2014. márc. 18. 22:12
1 2
 11/15 anonim válasza:
igen
2014. márc. 18. 22:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. márc. 18. 22:36
 13/15 anonim ***** válasza:

nem biztos hogy ez az egyetlen tényező amin múlik a dolog

de azt biztosra meg merem neked mondani, hogy több az esélyed pozitív hozzáállással mint negatívval

szerintem nem mondok újat :D

2014. márc. 18. 22:43
 14/15 anonim válasza:
nem, negatív vagyok:(
2014. márc. 18. 22:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát, én úgy találtam meg, hogy igazság szerint azt mondtam, hogy hagyom a francba az egészet....ugyanakkor lusta voltam magam letörölni a társkeresőről ahol voltam:) tehát a lehetőséget meghagytam.

2010 március elején szakítottam az akkori szintén társkeresős pasimmal. Akkor 4 hónapja voltam már a társkeresőn. Aztán Hagytam a levegőben az egészet, és tanulással, vizsgákkal foglalkoztam.

Majd 2 hónappal később, Május közepén pedig, mivel nem töröltem le magam, megkaptam életem első üzenetét attól a férfitól, aki azóta már a férjem:)

Hát így sikerült:) Tudat alatt azért reménykedtem, viszont már nem is görcsöltem rá. Szóval én magam nem nézelődtem az oldalon.

2014. márc. 19. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!