Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Akkor Én most pénzéhes vagyok?

Akkor Én most pénzéhes vagyok?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon számít az hogy a fiú ne legyen nálam csóróbb. Mármint nekünk van pénzünk nem a legtöbb de van. Normális ruhákba járok, iphone 5öm van. És nekem az fontos hogy a fiúnak azért ne egy téglafonja legyen, normálisan öltözzön és el tudjon vinni egy moziba vagy egy normálisabb helyre.
2014. márc. 22. 11:41
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
34%
A legtöbb válaszból irigységet érzek, ne foglalkozz velük! Sok fiú keresi pénzesebb lányok társaságát csak a pénz miatt, szerintem nincs azzal baj, hogy hasonló anyagi helyzetűt keresel. Szerencsére mi sem állunk rosszul, de már voltak szegényebb barátnőim és sajnos volt aki egyértelműen a pénzre hajtott. Van saját autóm (amit nem írom le milyen, mert felvágásnak vennék egyesek), amit volt hogy otthon hagytam az első randik előtt és busszal mentem a randira, hogy ne a kocsim miatt akarjon összejönni velem. Ha a pénz az elsődleges vagy kizárólagos szempont, akkor van baj! 19/F
2014. márc. 23. 19:08
 32/35 A kérdező kommentje:
Utolso valasz vegre egy ertelmes ember💛❤️
2014. márc. 23. 22:38
 33/35 anonim ***** válasza:
A saját kocsiért megdolgoztál kedves előző? Nyárimunkából van? Mert ha nem, akkor nincs saját kocsid, csak van egy tragacsod amit apád a segged alá tett.
2014. márc. 23. 23:14
 34/35 anonim ***** válasza:
A saját autóm és nem tragacs. Nem saját pénzből vettem, ennyit nem kerestem még, de dolgoztam nyáron apám cégénél és nem láblógatós irodai munkát, valamint most év közben is, egyetem mellett. Ha te kaptál egy biciklit a szüleidtől, akkor nem a tiéd? Visszakérték az árát? Értékelem és megbecsülöm, és ahogy írtam is nem csajozásra használom. Ha a szülő megteheti, akkor miért probléma? Ha én is megtehetem majd, akkor veszek a gyerekemnek
2014. márc. 24. 03:02
 35/35 George88 válasza:
Nektek? A szuleidnek van penze, nem nektek.
2014. márc. 24. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!