Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Akkor Én most pénzéhes vagyok?

Akkor Én most pénzéhes vagyok?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon számít az hogy a fiú ne legyen nálam csóróbb. Mármint nekünk van pénzünk nem a legtöbb de van. Normális ruhákba járok, iphone 5öm van. És nekem az fontos hogy a fiúnak azért ne egy téglafonja legyen, normálisan öltözzön és el tudjon vinni egy moziba vagy egy normálisabb helyre.
2014. márc. 22. 11:41
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

"Valóban semmi közünk hozzá, csak tudod, a hozzád hasonlók miatt ábrándultam ki a nőkből teljesen."

Azért ne keverjük a fogalmakat, tudom, sokan meg fognak most sértődni, de egy 14 éves még nem felnőtt nő, hanem kamasz, sokkal inkább gyerek, mint felnőtt, akármennyire is felnőttnek érzi magát.

2014. márc. 22. 12:18
 22/35 anonim ***** válasza:
Ennek egy egészséges világban még akkor sem kéne elvárásnak lennie, ha TE dolgoznál meg a pénzedért. Szóval én a helyedben inkább nagyon mélyen hallgatnék.
2014. márc. 22. 12:19
 23/35 anonim ***** válasza:
Mármint ez a kérdezőnek szólt.
2014. márc. 22. 12:20
 24/35 anonim ***** válasza:
19, inkább azért koptatná le, mert felszínes, és lelkiekben szegény...
2014. márc. 22. 12:20
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

"Azért ne keverjük a fogalmakat, tudom, sokan meg fognak most sértődni, de egy 14 éves még nem felnőtt nő, hanem kamasz, sokkal inkább gyerek, mint felnőtt, akármennyire is felnőttnek érzi magát."

Teljesen mindegy, fiatal huszonéves nők értékrendje is általában ugyanilyen torzult. Te tegyél le mindent az asztalra ő meg semmit nem tud felmutatni önerőből.

2014. márc. 22. 12:23
 26/35 anonim ***** válasza:
hülye pi.csa
2014. márc. 22. 12:39
 27/35 anonim ***** válasza:

azt megértem, hogy van egy bizonyos elvárásod az igényességről, de az ilyen csajok nagyon irritálóak számomra.

Megveszik az iphone-t csak a presztízsértéke miatt, meg a többi cuccát is ennek megfelelően válogatja.

Ez kicsit ilyen felvágóság, ne érts félre nem irigy vagyok, csak ez mára trenddé vált, hogy azt helyezik első helyre, hogy olyan dolgaik legyenek amiről mindenki tudja/látja hogy drága, az már sokadlagos szempont, hogy a saját igényeidhez és stílusodhoz maximálisan igazodjon, és ugyanezt várod el a pasitól is.

A kifinomult ízlés mára ritka lett emiatt, mindenki a látszatra megy, szerencsére vannak kivételek, és én őket tartom az értelmesebbik rétegnek.

Nem téged hibáztatlak, sajnos a mai fiatalok ilyenek, aki nem az meg azért nem mert nem teheti meg hogy iphone-al meg 40 ezres pulcsikban mászkáljanak ( aminek a minősége néha a kínai ruhákkal vetekszik, egyszer betértem egy replay üzletbe, elképedtem hogy szinte ugyanaz mint az ócska piaci pulcsi, még minőségre is nem csak fazonra, de 45 ezer ft... egy darab felirat ennyit ér)

Alapvetően nem baj ha vannak elvárásaid, az se baj ha ez az jelenti hogy kcisit tehetősebb legyen a pasid, szerintem ezzel tleg nincs gond, inkább azzal, hogy nálatok ez iphone-t, replayt, retrot, tommy hilfigert, meg egyéb ilyen irtó drága márkákat, amik pl sem stílusban, sem minőségben,. sem választékban nem jobbak pl egy zara-nál vagy pull& bearnél, viszont 4x annyiba kerülnek csak a név miatt, és pénzt adtok érte a látszat miatt :)

2014. márc. 22. 12:54
 28/35 anonim ***** válasza:
#21: de 14 éves kora után sokban már nem fog változni...
2014. márc. 22. 13:21
 29/35 anonim ***** válasza:
Találtam egy szép dalt neked: http://www.youtube.com/watch?v=a7rbWnD_g9g
2014. márc. 22. 18:30
 30/35 anonim ***** válasza:
Kifejezetten sajnállak Téged, de komolyan! :(
2014. márc. 22. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!