Akkor Én most pénzéhes vagyok?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon számít az hogy a fiú ne legyen nálam csóróbb. Mármint nekünk van pénzünk nem a legtöbb de van. Normális ruhákba járok, iphone 5öm van. És nekem az fontos hogy a fiúnak azért ne egy téglafonja legyen, normálisan öltözzön és el tudjon vinni egy moziba vagy egy normálisabb helyre.2014. márc. 22. 11:41
2/35 anonim válasza:
Nem, te egy elkényeztetett, egoista pitsa vagy...
3/35 anonim válasza:
Szerintem nem pénzéhes vagy, hanem FELSZÍNES.
4/35 anonim válasza:
Te egy pénzéhes r*banc vagy, aki az iphone5-el menősködik. Komolyan ilyen világot élünk, hogy az számít kinek milyen telefonja van?
5/35 A kérdező kommentje:
Jah és 14/L
2014. márc. 22. 11:44
6/35 anonim válasza:
14 évesen minek neked iphone 5? Mire használod játékon meg facebook-on kívül?
Eszem megáll, komolyan
7/35 anonim válasza:
Jaj, mert anyuék vettek neked ájfónt meg fasza ruhákat akkor te most többre tartod magad, mint azt aki a saját keresetéből fönn tudja tartani magát...hát ne haragudj. Hányni tudnék az ilyen nőktől...ájfón5...a leggagyibb telefon a világon. És az. hogy ezzel kérkedsz mutatja, hogy mennyire felszínes és buta tucat csaj vagy.
Ja! Nőként írtam mindezt
8/35 anonim válasza:
14? JA! Istenem...ennyire elkorcsosult a világ?
9/35 A kérdező kommentje:
Igen azom van:) nincs közötök hozzá. Szerintem anyám egyikőtöknek sem tartózik, normálisan fizet mindent. A mi dolgunk. Várom a további válaszokat
2014. márc. 22. 11:48
10/35 anonim válasza:
Nos a rád jellemzö szavak: felszínes, öntelt, buta liba, aki csak a pênzes, kigyúrt álompasikra hajt ... és hatalmas elvárásai vannak, mert gondolom azèrt a pénzért ami nektek van, nem te dolgoztál...
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!