Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Akkor Én most pénzéhes vagyok?

Akkor Én most pénzéhes vagyok?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon számít az hogy a fiú ne legyen nálam csóróbb. Mármint nekünk van pénzünk nem a legtöbb de van. Normális ruhákba járok, iphone 5öm van. És nekem az fontos hogy a fiúnak azért ne egy téglafonja legyen, normálisan öltözzön és el tudjon vinni egy moziba vagy egy normálisabb helyre.
2014. márc. 22. 11:41
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Még nagyon fiatal vagy, valószínűleg még nem voltál úgy igazán szerelmes, nem alakult ki még az értékrended.
2014. márc. 22. 11:49
 12/35 anonim ***** válasza:

keményen öss zes zop tad az áárát vagy kisírtad otthon?

igazából mindegy mert majd akkor legyen nagy a szád amikor 4 szakmával csak takarító állást kapsz

2014. márc. 22. 11:50
 13/35 anonim ***** válasza:
Áh ez tuti troll kérdés :D ne csesszétek fel rajta az agyatokat :D
2014. márc. 22. 11:51
 14/35 anonim ***** válasza:
Felszínes hülye pits vagy, ennyi. Pénzéhes majd akkor leszel, ha anyuciék már nem tartanak el.
2014. márc. 22. 11:52
 15/35 anonim ***** válasza:
#9: Valóban semmi közünk hozzá, csak tudod, a hozzád hasonlók miatt ábrándultam ki a nőkből teljesen. Ha épp "egyedül érzem magam", kerítek valakit pár napra, pár hétre, aztán ennyi volt...
2014. márc. 22. 11:54
 16/35 anonim ***** válasza:

Pár ember eléggé kiborult...

Csak egy kis buta kislányról van szó, emberek! nyugalom! :)

iPhone.. istenem.. mi olyan nagy szám benne? Az hogy fb-ozol rajta,meg játszol max 1-2 kis bugyuta játékkal?

Arra a 10k ft-os x8 is jó :)

Normális öltözéket meg nem tudom neked mit jelent.

Moziba meg azért se fizetném a jegyed,mert tudom hogy gazdag vagy. XXI. század :)

2014. márc. 22. 12:00
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
az iphone 5 egy szar XDDD a 75 000 ft os sony xperia sp elpi csázza tudásban :D
2014. márc. 22. 12:04
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Kislány,fogsz te még akkorát koppanni az életben,hogy csak na....

De,ne legyen igazam.

2014. márc. 22. 12:05
 19/35 anonim ***** válasza:

amikor itt sírnak-rínak a 10-20 éves fiatal srácok és mindenki leoltja őket hogy balfaxok akkor remélem majd eszébe jut a válaszolóknak hogy nem is olyan balfaxok az a 10-20 éves srácok csak hiába kedvesek,aranyosak,udvariasak és nem jön fel tőlük a bányából a szén édeskevés hisz itt az élő példa minek kell megfelelniük ha nem csak valami poresz oldalon akarnak nunit látni

majd mikor tetszik neked egy fiú és tényleg tetszik nem csak jól néz ki remélem jól lekoppint hogy csóró csajjal nem jár mert legyen azért a lánynak több pénze mint neki és sírva kérsz tanácsot hogy most mit is csinálj

2014. márc. 22. 12:07
 20/35 anonim ***** válasza:

Istenem...

Csak úgy annyit mondanék,hogy nem a fiú lenne gazdag,hanem a szülei,akik mindent a segge alá raknak.

A másik meg,hogy én nem tudok a barátommal mindig elmenni mozizni,mert egyikünk CSALÁDJA se gazdag,de sokkal jobban megbecsülöm,hogy amikor elmegy nyáron melózni 16 évesen,akkir abból amit keres kicsit félre tesz nekem és van egy nap ami csak rólam szól és együtt vagyunk.Ezt sokkal jobban lehet értékelni,minthogy egyet füttyente a barátod azt rögtön kapna egy 20 000.

2014. márc. 22. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!