Lányok! Nektek mért ennyire fontos a mobiltelefonotok?
Hülye kölyök? :D Hány évesnek nézel te engem?
Most akkor nekem adtál igazat az utóbbi hsz-edben. De hiába magyarázom, úgysem érted a poént.
Nekem annyira fontos, hogy lemerül akkor 3 napig észre sem veszem, és úgy hurcolom a táskámban. Amikor kéne veszem észre, hogy le van merülve, vagy mindjárt lemerül, otthon hagytam.
Szerintem sem jó, hogy mindenki egész nap a telefonját bújja, de az is lehet, hogy annyira nem vagy nagy szám, hogy észrevegyenek a lányok a buszmegállóban ;)
Én a buszon azért szoktam nyomkodni, mert különben elalszok...Egyszer már szó szerint lefejeltem az előttem ölő háttámláját, nem engedhetem meg hogy ez még egyszer megtörténjen...
Akik meg a buszmegállóban állva nyomkodják miközben ott áll velük szemben egy busz, tele ülő és unatkozó emberekkel, akik épp bámulnak ki e fejükből, lehet éppen ezért csinálják. Nem akarnak szemezni egy sor idegennel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!