Miért ennyire fontos a jogsi?
Figyelt kérdés
Azok a férfiak, akikkel ismerkedek, rögtön rákérdeznek, van-e jogsim, kocsim. Nekem egészségügyi okból nem lehet. De ezt sem fogják fel. Olyanokkal ismerkedek, akik 10-20 km-re élnek tőlem, nekik van autójuk is. Sokan arra is kértek, hogy első randira én menjek, mert nekik az úgy kényelmesebb, és mikor közöltem, hogy nem, akkor el is tűntek szó nélkül.2014. márc. 21. 09:52
1/11 anonim válasza:
Milyen egészségügyi okból nem lehet?
2/11 anonim válasza:
" első randira én menjek, mert nekik az úgy kényelmesebb"
Örülj, hogy az ilyenek lekoptak.
3/11 A kérdező kommentje:
volt egy gyerekkori betegségem, arra szedek gyógyszert, de teljes életet élek. korán kelek, dolgozom, kikapcsolódok, egyedül élek, stb....
2014. márc. 21. 09:57
4/11 anonim válasza:
Busszal is mehetnél hozzájuk, akkor sem sérülne a komfortérzetük... Vagy gyalog/biciklivel. 20 km nem a világ vége. Ennyit csak megérnek ezek a fickók, nem?
5/11 A kérdező kommentje:
ha kapcsolat kialakulna, akkor én is mennék, de első randin a férfi dolga...
2014. márc. 21. 09:59
6/11 anonim válasza:
És gyerekkori betegségre még mindig kell gyógyszert szedni...? o.O
7/11 anonim válasza:
Lehet maradi vagyok, de az első randin csak ne a nő járkáljon már a pasihoz csak azért, mert azoknak az úgy kényelmesebb...Legalább ennyi erőt vegyenek már magukon.
Az ilyenekkel tuti nem mennék el randizni...Főleg, ha netes ismerkedés.
8/11 A kérdező kommentje:
78%-os! Azért hogy ne újuljon ki...
2014. márc. 21. 10:01
9/11 anonim válasza:
Nem értetted az iróniát a válaszomban...
Általában olyan emberrel érdemes ismerkedni, akiknek nem okoz kényelmetlenséget a folyamat.
10/11 anonim válasza:
És miért nem lehet kompromisszumra kerülni?Pl lehetne félúton is találkozni a férfiakkal.Mindenki ugyanannyit utazna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!