Lányok! Nektek mért ennyire fontos a mobiltelefonotok?
Figyelt kérdés
Ma reggel két lány is megtetszett. Bámultam őket a buszmegállóból és a buszról is, hogy majd kiesett a szemem, de egyszer sem néztek fel rám csak a h_lye telefonjukat nyomkodták.:( Mit csináljak legközelebb, hogy felhívjam magamra a figyelmüket?2014. márc. 22. 09:24
1/25 anonim válasza:
szerintem ,menj odaes ulj melle!ha nm figyelnek,szolisd meg oket
2/25 anonim válasza:
Lehet, hogy pont azért telefonoznak, hogy senkivel se kelljen összenézni. Lehet, hogy a párjukkal beszélgettek. Ha akarsz valamit, nem arra kell várni, mikor néznek oda..
3/25 anonim válasza:
Én mindig a barátommal beszélgetek, ha nyomkodom a telefonom. Lehet ők is ezért, ki tudja?
4/25 A kérdező kommentje:
"Lehet, hogy a párjukkal beszélgettek."
Ez elég valószínűtlen, mivel a párjával az ember általában hanghívás formájában beszél és nem a kijelzőt pötyögteti...
2014. márc. 22. 09:31
5/25 anonim válasza:
enis lpotyogtetek a parommal, mert sokkal olcsobb
6/25 anonim válasza:
Általában unaloműzésre szolgál a buszon/villamoson.
7/25 A kérdező kommentje:
Hagyjuk ezt a pár dolgot... Tegyük fel, hogy egyiknek sincs barátja és nem velük beszéltek...
2014. márc. 22. 09:37
8/25 anonim válasza:
akkor a barátnőjükkel beszéltek :D
9/25 anonim válasza:
Mondjuk én a buszon GYIK-ni szoktam :DDD
10/25 anonim válasza:
Menj oda, vedd ki a kezéből a telót, baz* be a kukába, majd mutatkozz be :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!