Lányok! Nektek mért ennyire fontos a mobiltelefonotok?
10-es módszere tuti :DD
Garantált siker :DD
"Tegyük fel hogy" "Nem ezt hanem azt csinálják"
Gyárthatunk itt mindenféle szitut, akkor is ott lesz a kezükben a telefon, ha a macskájuknak írnak sms-t :D
...Komolyan azt képzeled, hogy falatnyi ruhában párnacsatáztak a lányok? :D Ez csak egy elfuserált férfi fantáziavilágban megy így, kedves.
Ha össze is jövünk egymáshoz aludni, netán még eléggé be is szívtunk ehhez (mert magunktól nem nagyon jutna eszünkbe szétbarmolni a párnákat, és reggelre pluszmunkát -tollszedés- csinálni a házigazdának) na még AKKOR SEM öltözünk így kis egymásnak. Necc harisnya, feszülős ruci, szoknyácska meg ékszerek szunya előtt? Kérdem én, hát hülye vagy?
Ez a mai vilag. Kiabrandito. Most majden irtam hogy biztos fiatal vagy de aztan rajottem hogy az en korosztalyom is ezt csinalja. Lehet hogy lenne mas megoldas is, de en az ilyeneket inkabb hagyom a fenebe. Utalom ha valaki nem tudja magat elfoglalni a hulye ketyerek nelkul, a parjaval, baratnojevel, akarkijevel meg mer nem szemelyesen beszelget?
Legkozelebb probalj racsatlakozni a bluetoothjukra hatha azt eszreveszik xD
Nem tudom nekem szóltál-e be, de azért válaszolok.
Nem, nem képzelem azt, hogy tényleg így zajlik. Ez egy eltúlzott képet mutat be a két korszak között. Régen energikusabbak voltak és belevalóbbak a lányok, ma meg csak tunyulnak és a telefonjukat macerálják. Nyilván ne öltöznek ki egymásnak szexi ruhába, de nem is azon van a hangsúly, hogy mi van rajtuk, hanem azon, hogy egymással jól elszórakoztak, most meg nem törődnek egymással, a telefon jobban leköti őket.
Urahara Kisuke, te lány vagy, vagy fiú? Nem tudom eldönteni, eddig azt hittem nő vagy.
Nos, Kisuke csaj.
Másrészről pedig, igen, neked írtam. De azon is gondolkozz el, hogy mielőtt leírsz minden nőt, tényleges megállapítás-e ez az általánosítás, vagy csak nem nyitod ki eléggé a csipádat. A gyakoriból, busz/villamos/metró járatokból ne indulj ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!