Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Nektek mért ennyire...

Lányok! Nektek mért ennyire fontos a mobiltelefonotok?

Figyelt kérdés
Ma reggel két lány is megtetszett. Bámultam őket a buszmegállóból és a buszról is, hogy majd kiesett a szemem, de egyszer sem néztek fel rám csak a h_lye telefonjukat nyomkodták.:( Mit csináljak legközelebb, hogy felhívjam magamra a figyelmüket?
2014. márc. 22. 09:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

10-es módszere tuti :DD

Garantált siker :DD

2014. márc. 22. 09:52
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

"Tegyük fel hogy" "Nem ezt hanem azt csinálják"

Gyárthatunk itt mindenféle szitut, akkor is ott lesz a kezükben a telefon, ha a macskájuknak írnak sms-t :D

2014. márc. 22. 09:55
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Facebook-oznak folyamatosan, ennyi. Ez a kép nagyon idevág: [link]
2014. márc. 22. 10:00
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is a 90'-es éveket sírom vissza...de nagyon
2014. márc. 22. 10:15
 15/25 anonim ***** válasza:
93%

...Komolyan azt képzeled, hogy falatnyi ruhában párnacsatáztak a lányok? :D Ez csak egy elfuserált férfi fantáziavilágban megy így, kedves.

Ha össze is jövünk egymáshoz aludni, netán még eléggé be is szívtunk ehhez (mert magunktól nem nagyon jutna eszünkbe szétbarmolni a párnákat, és reggelre pluszmunkát -tollszedés- csinálni a házigazdának) na még AKKOR SEM öltözünk így kis egymásnak. Necc harisnya, feszülős ruci, szoknyácska meg ékszerek szunya előtt? Kérdem én, hát hülye vagy?

2014. márc. 22. 10:19
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez a mai vilag. Kiabrandito. Most majden irtam hogy biztos fiatal vagy de aztan rajottem hogy az en korosztalyom is ezt csinalja. Lehet hogy lenne mas megoldas is, de en az ilyeneket inkabb hagyom a fenebe. Utalom ha valaki nem tudja magat elfoglalni a hulye ketyerek nelkul, a parjaval, baratnojevel, akarkijevel meg mer nem szemelyesen beszelget?

Legkozelebb probalj racsatlakozni a bluetoothjukra hatha azt eszreveszik xD

2014. márc. 22. 10:19
 17/25 moonlightsentinel ***** válasza:
Nemtom, mielőtt bejöttek az okostelefonok, nagyon sok ember olvasott a buszon/villamoson... most ebből a szempontból az ugyanolyan, hogy szólítanád meg azt, aki olvas? Na ugyanúgy szólítsd azt is, aki nyomkod.
2014. márc. 22. 10:22
 18/25 anonim ***** válasza:

Nem tudom nekem szóltál-e be, de azért válaszolok.

Nem, nem képzelem azt, hogy tényleg így zajlik. Ez egy eltúlzott képet mutat be a két korszak között. Régen energikusabbak voltak és belevalóbbak a lányok, ma meg csak tunyulnak és a telefonjukat macerálják. Nyilván ne öltöznek ki egymásnak szexi ruhába, de nem is azon van a hangsúly, hogy mi van rajtuk, hanem azon, hogy egymással jól elszórakoztak, most meg nem törődnek egymással, a telefon jobban leköti őket.

Urahara Kisuke, te lány vagy, vagy fiú? Nem tudom eldönteni, eddig azt hittem nő vagy.

2014. márc. 22. 10:31
 19/25 anonim ***** válasza:

Nos, Kisuke csaj.

Másrészről pedig, igen, neked írtam. De azon is gondolkozz el, hogy mielőtt leírsz minden nőt, tényleges megállapítás-e ez az általánosítás, vagy csak nem nyitod ki eléggé a csipádat. A gyakoriból, busz/villamos/metró járatokból ne indulj ki.

2014. márc. 22. 10:38
 20/25 anonim ***** válasza:
Akkor any.d pitsája a hülye. :D Nem írtam le minden nőt, nem általánosítottam. De a nők is sokkal inkább az internet és a technika rabjai lettek, mint korábban, pedig általában a fiúkat szokták lekockázni. Ez a nem nyitom ki a csipám szöveg meg mi akar lenni? Én nem írtam, hogy ismerkedni akarok velük.
2014. márc. 22. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!