Beleszerettem a legjobb fiú barátomba, de nem tudom, hogy ő is meleg-e! Mit tegyek? Hogy deríthetém ki? Esetleg, hogy közeledjek felé? /meleg téma/
Figyelt kérdés
Beleszerettem a legjobb barátomba és egy edzésre járunk, ezért nehéz nem mutatnom felé bármilyen vonzalmat, de bevallani meg azért nem merem neki, mert ha nem meleg akkor lehet hogy elvesztem, mint barátot és félek, hogy elmondaná a többi barátomnak is és ők is elhagynának. Magamtól viszont nem tudom eldönteni, hogy meleg-e... Ami szerintem utalhat esetleg arra, hogy meleg az az, hogy egyszer úszás edzés után én ültem az öltözőben a padon, ő előttem meg állt kb fél méterrel, szembe velem és elkezdett átöltözni. Én akaratom ellenére is megbámultam, amit ő is észre vett szerintem, mert nagyon feltűnő volt, de csak mosolygott rám. Egy évvel fiatalabb nálam és én totál belezúgtam! Tudtok adni valami tanácsot, kérlek? 14/F2014. márc. 21. 16:35
11/17 A kérdező kommentje:
Köszi a kommentet és az együttérzést! :) Megpróbálok mindent és majd szólok hogy mi lett a vége :D
2014. márc. 22. 18:03
12/17 anonim válasza:
Elsőnek. 14 évesen már tudni lehet hogy mi a beállítottságod.. Én már 8 évesen tudtam, és most 14 évesen nyugodt szívvel ismerem be magamról.
14/17 anonim válasza:
kérdezd meg tőle mit szól a melegekhez ha nem utálja őket akkor nyert ügyed van nála! sok sikert majd ird meg hogy alakúlt
15/17 anonim válasza:
Figyelj én is meleg vagyok az első probárlkozáskor simán meg kérdeztem és ekkor meg tudtam hogy ő nem meleg a második alkalomal szerencsém volt mert akki előszőr nemet mondot az segitet nekem párt találni és később ő is meleg lett azóta vele vagyok a neked az van megirva hogy ő lesz az igazi akkor ő lesz ja és velle lenni a legjobb na mindenkinek pusy
17/17 anonim válasza:
1. válaszoló :D :D Legalább 5 percet röhögtem a hozzászólásodon, vagyis hogy "Ezért muszáj volt regisztrálnom." :D :))) Hát ez mindent visz xdddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!