Beleszerettem a legjobb fiú barátomba, de nem tudom, hogy ő is meleg-e! Mit tegyek? Hogy deríthetém ki? Esetleg, hogy közeledjek felé? /meleg téma/
Ezért kár volt regisztrálnod, 1es...:D
A heteroszexuális fiúknak is csak eszébe jut már csajozni 14 évesen, ha egyszer utat mutat a dákó.
Kérdező, sehogy sem tudhatod biztosan, hogy meleg így ránézésre. Patthelyzet sajnos.
Kedves Kérdező! :)
Nagy ívben sz.rd le azt a degradált első válaszolót,bár hozzá kell tennem,hatalmasat derültem a szánalmasan primitív válaszain,úgyhogy ezért köszönet jár neki.
A kérdésedre válaszolva azt tudom mondani,hogy lehet,hogy leesett Neki,hogy tetszik Neked,azért mosolygott.
Ha valóban legjobb barátok vagytok,akkor elfogadja,és a jelek szerint ez a helyzet áll fenn. :)
Én sem merném bevallani Neki,ugyan azok a félelmek szorítanák közben a torkom,mint a Tied.
Teljes mértékben megértelek,éltem már át én is ilyen helyzetet,4 éven át voltam reménytelenül szerelmes a legjobb barátomba,aminek depresszió lett a vége.
Tudom,hogy nem könnyű. :/
De a legjobb amit tehetsz,hogy megpróbálod kiverni.
A fejedből! :DDD
Vagy puhatolózz,hogy mit gondol a másságról,netán finoman kérdezgess ilyesfajta témákat,és a reakcióiból leszűrheted,hogy lenne e esélyed,vagy sem.
Mindenesetre nagyon drukkolok,hogy összejöjjön! :)
Ha nem túl nagy kérés,majd légy szíves írd meg,hogy végül miképp döntöttél,mi lett a vége. ^^
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!