Most valamivel megbántottam?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel Facen ismerkedtem meg.. Egy városban lakunk már talàlkoztunk is csak a találkozás nem sikerült olyan jól mert elfutottam tőle bár akkor a barátnőjével volt de írta is hogy ő is ottlesz.. Sajnos Szociális fóbiában szenvedek ezért is futottam el egyszerűen nembírom társaságot... Ez az egész tegnapelött volt azóta megbeszéltem vele mindent megírtam neki hogy Szociális fóbiám van.. Ma a lány rám írt megkérdezte hogy ráérek-e én meg írtam neki hogy ráérek de azóta nemválaszol pedig làtta… Most valamivel megbántottam volna?2014. márc. 9. 17:15
2/8 anonim válasza:
Nem bántottad meg! Hiszen ő keresi a társaságod!
3/8 Ahol megállt az idő válasza:
Semmivel. Biztos rossz napja van.:)
4/8 anonim válasza:
szerintem semmivel, csak épp nem tudott visszaírni, és majd később fog
esetleg ha nem, érdemes rákérdezni, jobb az őszinteség, veszteni úgyse veszthetsz sokat
5/8 anonim válasza:
Pszihológussal beszélgettél már erről? Hogy mitől van neked ez a "szociális fóbia"? Elfutsz ha más társaságában látod? Még jó, hogy nem dugod ilyenkor a fejed a földbe.
6/8 anonim válasza:
Nekem is szociofóbiám van, bár én lány vagyok. A barátom 1 éve ismertem meg és..khm..én megelőztem az elfutást azzal hogy el se mentem az első találkánkra :D Természetesen utána bocsánatot kértem de még rengeteg időbe telt hogy teljesen megbízzak benne és merjek találkozni. Nekem végül nem doki segített de tényleg nem ártana egy pszichológus ha eddig nem jutottál el odáig :)
7/8 anonim válasza:
6-os vagyok. Annyit még hozzátennék hogy szerintem nem bántottad meg
8/8 A kérdező kommentje:
5/5 válaszoló te félreérted nem akkor futok el ha a lányt más társaságban látom hanem akkor ha idegen emberekkel találkozok akikkel a neten ismerkedtem meg.. Nem akartam volna a lánytól elfutni de sajnos ez a fóbia ezekkel a tünetekkel jár...
2014. márc. 9. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!