Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal 3 éve vagyunk együtt. Kicsit megbántottam és szeretném kiengesztelni valamivel. Mit csinálnátok? (szex kizárva, m. megjött). Olyat szeretnék, ami igazán hatásos: )
én felpontoztam az első válaszadót lány létemre:D
orális/anális szexnél nincs hatásosabb
22/L
szerintem meg a masszazs es a gyertyafeny is kilove mert ennek a folytatasa a szex lenne. o is ezt varna es xtem te is kivannad szoval csak kinszenvedes lenne h nem eshettek egymasnak.
a fozes mar lehet h jobb otlet de mivel ez vacsi es kiegeszitokekl igazan szep.... esetleg suss neki vmi fincsi sutit.
vagy reszesitsd egy egetrengeto oralban. orulni fog h ezuttal "lustalkodhat" mivel nem kell viszonozza es biztos h dijazni fogja. ha viszont csak buntudatbol csinalod nem lesz jo neki.
szerintem ha szex es oral kilove, a legjobb ha vmi olyan programmal leped meg amire regota vagyik. ha pl szeret autot szerelni akkor azzal h segitesz. vagy mozi. akarmi. a lenyeg h olyasmi legyen amit o szeretne nem amit te. vagy amirol tudod h regota szeretne csak sose jott ossze ido,penz, akarmilyen szempontbol.
de az is lehet h egy olyan egyszeru gesztus a nyero h viszel neki a kedvenc csokijabol, sorebol.
te tudod h minek orulne. a gesztus a lenyeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!