Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azt hiszem megbántottam egy...

Kiss Erna kérdése:

Azt hiszem megbántottam egy fiút, megalázó lenne ha így próbálnék neki "imponálni"?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel még csak párszor találkoztunk, ismerkedünk, úgy érzem, hogy kölcsönösen kedveljük egymást. Egy szerencsétlenre sikeredett viccemen úgy érzem, hogy kissé megsértődött, pedig sajnos én nekem valóban nem akartam rosszat, és nagyon rosszul esett nekem is látni azt, hogy rosszul érzi magát. Szerintetek hülyén jönne ki a dolog, netán ódivatú lenne, ha vinnék Neki egy kis süteményt vagy inkább hagyjam? Tudom, hogy hülyén hangzik a kérdés, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget. 19/L
2014. jan. 7. 10:16
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Elnézést a hibáért, *sajnos én valóban nem akartam rosszat,
2014. jan. 7. 10:17
 2/14 anonim ***** válasza:
39%
Egyáltalán nem hülyeség :) Mint ahogy azt mondani szokás a férfit a hasánál lehet megfogni (vagy vmi ilyesmi) Én legalábbis örülnék neki ha hoznának :D
2014. jan. 7. 10:19
 3/14 anonim ***** válasza:
69%
Leírnád, mi volt az a vicc, abból könnyebben megállapítható, mennyire eshetett rosszul, és kiváltható-e egy egyszerű sütivel.?
2014. jan. 7. 10:25
 4/14 anonim válasza:
Áruld már el a viccet :D Amugy szerintem simán aranyos húzás!!! De jelezd felé, hogy miért kapja :D
2014. jan. 7. 10:26
 5/14 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés amit leirtál. Egy kis finom süti mindig jol jön egy falánknak. De falánk a fiu? Ha fogyokurázik éppen, akkor ezt is veheti rossz tréfának. (Ezeket arra irtam, hogy te is lásd nehéz ennyiböl "okos" tanácsot adni.
2014. jan. 7. 10:29
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ötlet, kedves gesztus. De meg is akarod vele beszélni a félreértést, vagy már megbeszéltétek?
2014. jan. 7. 10:34
 7/14 anonim ***** válasza:
22%

Nekem az a véleményem, hogy egy férfi ne legyen olyan érzékeny lélek, hogy egy rossz viccet a lelkére vegyen.

Még akkor sem, ha az férfiúi teljesítményét, adottságait érinti. Ha a békesség helyreállítását Te kezdeményezed, az akkor is megnyugtatható lehet számodra (te mindent megtettél), ha nem lesz eredménye.

Amit mondjuk szerintem is nehéz lenne jóvá tenni, az kb. az a szint, amikor kiderül hogy óriási politikai, vallási szakadék van két ember között.

2014. jan. 7. 10:44
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem, 19 éves létedre miért kell ezt ennyire túlkomplikálni. Odamész hozzá/írsz neki/felhívod, és bocsánatot kérsz tőle. Ennyi az egész.

19/L

2014. jan. 7. 10:57
 9/14 anonim ***** válasza:
41%
7-es a ma teljesítményed egyes! Ülj le a sarokba, fordulj befelé!
2014. jan. 7. 10:58
 10/14 anonim ***** válasza:

megalázó? Szerintem ez nem lenne az. Ódivatú sem. Szép gesztus, amit értékelhet a srác, ha nem teszi, az kár.

28/f

2014. jan. 7. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!