Szerintetek gáz lenne ha melegnek adnám ki magam, és így próbálnék lányokat felszedni itt a GYK-n?
Figyelt kérdés
Kockázat nélkül nincs gesztenyepüré. :D2013. nov. 7. 21:18
2/18 anonim válasza:
Ha van olyan idióta csaj, akit így fel tudsz szedni, akkor hajrá, megérdemlitek egymást!
3/18 anonim válasza:
Amúgy most ez egy gyenge poén akar lenni, vagy tényleg ennyire hülye vagy?
6/18 Tibohr válasza:
Kategorikusan szánalmas lenne, nem ajánlom! :)
7/18 anonim válasza:
kockázattal sincs gesztenyepüré..
amúgy igen.. elég gáz lenen kiadod magad melegnek utána elkezdesz rányomulni a lányra majd megkérdi hát he há mi ez ? te nem meleg vagy ? te meg betolod.. de igen az voltam de te annyira szép vagy hogy heteró lettem... vagy hogy gondoltad mégis ?
8/18 anonim válasza:
Mert a lányok buknak a melegekre, vagy miért?
9/18 anonim válasza:
Amilyen sz#rul csinálod, nem fog menni.
10/18 anonim válasza:
Egyszer láttam egy ilyen hálivúdi limonádé-filmet ahol a főhös így "csajozott" - elég nevetséges volt. A valóságban pedig így bemutatkozás nélkül hozod a világ tudomására: nem vagy normális.
Mindegy csak azt sajnálom hogy nem nézhetem végig ezt a műsorszámot :D Mókás lesz az égésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!