Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Buliban mennyire esélyes...

Buliban mennyire esélyes felszedni vkit egy éjszakára?

Figyelt kérdés
sok történetet hallani de ezek igazak is?hogy a fél klubot egy ital után már lehet is vinni? mert belépő meg pár ital az pár ezerbe benne van,ha meg utána lelép nélkülem akkor fizettem a semmit,kicsivel többért meg már hivatásost is fel lehet keresni.nem nagyon járok buliba(egyáltalán nem) de érdemes lenne? nem keresek semmi komolyat csak egy menet aztán megy mindenki a dolgára.mik a tapasztalatok akik nálam jártassabbak a témában?
2013. nov. 6. 21:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha jó dumád van, akkor simán lehet... Meg persze jó csajhoz kell odamenni, nem a mindig egyedül táncoló pics*khoz.
2013. nov. 6. 21:15
 2/3 A kérdező kommentje:
ha nem a magányos nőknél kell próbálkozni akkor kinél?nagyobb baráti társaságoknál?sztem az majdhogynem lehetetlen.ők nem hiszem hogy azért mentek volna oda.úgy értem nem hinném hogy csoportosan járnának egyéjszakás kalandokra vadászni.
2013. nov. 6. 21:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nagyon lehet buliban ismerkedni, a csajok elvannak a barátnőikkel, vagy a pasijukkal, nem akarnak új kapcsolatot egy idegennel sem...
2013. nov. 6. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!