Fiúk, ti milyen témákkal/dumákkal, avagy egyéb dolgokkal próbáltok felszedni/járni egy lánnyal?
Sosem ment nekem jól a csajozás , nem a külsőm miatt , jól nézek ki , csak a face to face beszélgetés nemmegy jól soha , mindig ezzel rontom el az ismerkedést a lányokkal , mikor már ottvagyunk hogy elmondta hogy bejövök neki meg én is , utánna pl mit csináljak? ( az egy dolog , hogy kihívom pl a parkba , de nemtudom tovább mit tegyek , meg elég gáz , hogy csak sétálunk , de nemtudom miről beszéljek vele :) )
Ehez kellene pár tanács pl ti miről szoktatok beszélni egy lánnyal stb :)!
Köszi az értelmes válaszokat előre is:!
mutogatom magam.
-_-
ilyen kérdést...XD
ejnye te kis csikó..
A lányokat hagyni kell beszélni. Kérdezgetni kell mindenféle dologról,had beszéljen,szeretik,ha ők vannak középpontban.
Ez nem egy egzakt tudomány. Nem úgy megy, hogy én leírok valamit és ha betűről betűre követed, akkor sikeres leszel...
Ez úgy van, hogy önmagadat adod, beszélgetsz velük úgy, mint bárki mással és ha bejön neked és fordítva is igaz ez, akkor kialakul a kapcsolat. Az erőltetésből pedig egyébként sem szokott túl sok jó kijönni.
Nem olyan bonyolult, persze, ha zavarban vagy akkor értem, hogy nehezebben megy. Én lány vagyok, de szívesen elbeszlgetek bármiről, egy általam értelmesnek tartott ebernek kell, hogy legyen véleménye a legtöbb dologról, így bármilyen téma feljöhet. Persze kezdetben szívesebben beszélgetek az illetővel kapcsolatos dolgokról, mert megszeretném ismerni és valószínüleg ő is engem. - ám a legtöbb információt a másik gondolkozásmódjából, gondolataiból tutod leszűrni. Legyél nyitott, közvetlen, spontán.
Mondjuk ilyen személyes kedvenc nálam, ha valaki a gyerekkoráról mesél (= - az ilyen történeteket szeretem hallgatni.
Közös társaságban a figyelem felkeltésére elég, ha megfelelő humorral hozzá tudsz szólni. Szerintem ez a leglényegesebb, spontánnak lenni, improvizálni tudni.
A betanult sablonokkal csak beégni lehet.
Ja és odafigyelni, hogy a személyes beszélgetés inkább őróla szóljon, mutasd, hogy érdekel minden vele kapcsolatban, hogy érdekel, amit mond, ha azzal kapcsolatban eszedbe jut hasonló sztori, elmondhatod, csak vigyázz, nehogy csak rólad szóljon az egész. Ha egyfolytában magadról süketelsz, úgyis megunja.
Ahhoz, hogy ezt ne bénázd el, azért kell némi magabiztosság. És lehetőleg közben ne is gondolj rá, hogy mennyire tetszik, meg mennyire akarsz tőle valamit, mert abban a percben megkukulsz. Könnyedén, lazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!